Къде го банкирането?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеКак те потърсиха по тел. или с писъмце, че и аз това ще чакам.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Париран опит на Цветан Василев да открадне БТК! Искат несъстоятелност за ТВ 7 - дължи уникалните 290 млн.лв. заем!
http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%...ews247198.html
Уау, доста добра по размер експозиция.Дано не е вярно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеТова е добра новина. Въпреки, че е несправедливо вложителите на ПИБ и Виктория да получат влоговете си в пълния размер, а тези на КТБ да претърпят загуби.
Кой ще продаде ТБ Виктория и къде ще отидат парите?
Несправедливо щеше да е да продадат портфейла на Виктория за кой какво даде и понеже банката има голям СК, сбора ще е на 100% > от всички депозити, но вместо това да се покрият само гарантираните, а разликата да отиде за КТБ. Тази банка на хартия е имало общо с КТБ няколко дни, реално нито един, тека че е логично съдбата и да е различна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение100 %. А някой казваше по-надолу в темата, че няма такъв сценарий Има има
Кой ще продаде ТБ Виктория и къде ще отидат парите?Last edited by mobiman; 07.11.2014, 18:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеЕй го на, майчин език at its best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЗатварянето на кръга е ясно, за да переш здраво, рано или късно ти трябва банка. Това се и случва. Сивите пари си търсят място, а какво по-добро от активи на ниски цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеНаскоро (мисля в тази тема беше) се появи едно описание на събития в стил новини на турски - нещо като Баш банкер Василоглу взел парите, сега пари йок, Цацар ефенди незнам си какво... и така четири-пет реда. Доста забавно беше.
Рових последните 100тина страници и не можах да го намеря. Ако някой може да помогне...
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеИ в Турция има. Там отразяват събитията горе-долу така: Баш чорбаджи Булгаристан Корпоратив банк Василоглу апаш 206 чувал пара. Баш заптие Булгаристан Централ банк Искровоглу кириз Корпоратив банк яваш-яваш 20.06-20,11.2014. Машала Сърбия -пандиз бабаит Цветаноглу. Зор маневра одит, чок сейр - масраф 4 220 000 000 лева йок. Булгаристан мешере серсем илач Корпоратив банк.
Да се посмееем малко, че много мъка има в тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДам, интересно коя е международната банка.Лев инс имаха интерес и към Токуда преди време, ако не се лъжа.Нормална е да искат банка, за да затворят кръга.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеТова видяхте ли го?
Първо и ексклузивно в БЛИЦ: "Лев Инс" с оферта за банка "Виктория"
http://www.blitz.bg/news/article/301310
Коментар
-
Това видяхте ли го?
Първо и ексклузивно в БЛИЦ: "Лев Инс" с оферта за банка "Виктория"
http://www.blitz.bg/news/article/301310“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Наскоро (мисля в тази тема беше) се появи едно описание на събития в стил новини на турски - нещо като Баш банкер Василоглу взел парите, сега пари йок, Цацар ефенди незнам си какво... и така четири-пет реда. Доста забавно беше.
Рових последните 100тина страници и не можах да го намеря. Ако някой може да помогне...
Коментар
-
"Апелирах лично към ръководството на БНБ, които бяха предрешили съдбата на КТБ, но прехвърляха топката в нас политиците. Аз съм гневна, когато не получавам ясна и конкретна информация, изреди тя."......
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...a-pavlova.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа. Боко и Цвъко ще вдигат данъците за да ви изплатят депозитите и лихвите.
Смяташ ли, че хората без депозити в КТБ ще са съгласни да им вдигнат данъците от партиите за които са гласували на миналите избори? Това как ще се отрази при следващи извънредни избори?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеСлед 5 месеца затворена не се знае какво е...
Коментар
Коментар