IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде го банкирането?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
      Как те потърсиха по тел. или с писъмце, че и аз това ще чакам.
      Хубавите ми черни очи
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Париран опит на Цветан Василев да открадне БТК! Искат несъстоятелност за ТВ 7 - дължи уникалните 290 млн.лв. заем!
        http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%...ews247198.html

Уау, доста добра по размер експозиция.Дано не е вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
          Това е добра новина. Въпреки, че е несправедливо вложителите на ПИБ и Виктория да получат влоговете си в пълния размер, а тези на КТБ да претърпят загуби.

Кой ще продаде ТБ Виктория и къде ще отидат парите?

Несправедливо щеше да е да продадат портфейла на Виктория за кой какво даде и понеже банката има голям СК, сбора ще е на 100% > от всички депозити, но вместо това да се покрият само гарантираните, а разликата да отиде за КТБ. Тази банка на хартия е имало общо с КТБ няколко дни, реално нито един, тека че е логично съдбата и да е различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
            100 %. А някой казваше по-надолу в темата, че няма такъв сценарий Има има
            Това е добра новина. Въпреки, че е несправедливо вложителите на ПИБ и Виктория да получат влоговете си в пълния размер, а тези на КТБ да бъдат ощетени.

Кой ще продаде ТБ Виктория и къде ще отидат парите?
            Last edited by mobiman; 07.11.2014, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
              Ей го на, майчин език at its best
              Жив да си! Мерси много!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                Затварянето на кръга е ясно, за да переш здраво, рано или късно ти трябва банка. Това се и случва. Сивите пари си търсят място, а какво по-добро от активи на ниски цени.
                Е,ся,що винаги с лошо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                  Наскоро (мисля в тази тема беше) се появи едно описание на събития в стил новини на турски - нещо като Баш банкер Василоглу взел парите, сега пари йок, Цацар ефенди незнам си какво... и така четири-пет реда. Доста забавно беше.
                  Рових последните 100тина страници и не можах да го намеря. Ако някой може да помогне...
                  Ей го на, майчин език at its best

Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                  И в Турция има. Там отразяват събитията горе-долу така: Баш чорбаджи Булгаристан Корпоратив банк Василоглу апаш 206 чувал пара. Баш заптие Булгаристан Централ банк Искровоглу кириз Корпоратив банк яваш-яваш 20.06-20,11.2014. Машала Сърбия -пандиз бабаит Цветаноглу. Зор маневра одит, чок сейр - масраф 4 220 000 000 лева йок. Булгаристан мешере серсем илач Корпоратив банк.

Да се посмееем малко, че много мъка има в тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Дам, интересно коя е международната банка.Лев инс имаха интерес и към Токуда преди време, ако не се лъжа.Нормална е да искат банка, за да затворят кръга.
                    Затварянето на кръга е ясно, за да переш здраво, рано или късно ти трябва банка. Това се и случва. Сивите пари си търсят място, а какво по-добро от активи на ниски цени.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      Това видяхте ли го?

Първо и ексклузивно в БЛИЦ: "Лев Инс" с оферта за банка "Виктория"

http://www.blitz.bg/news/article/301310
                      Дам, интересно коя е международната банка.Лев инс имаха интерес и към Токуда преди време, ако не се лъжа.Нормална е да искат банка, за да затворят кръга.

Коментар

• Това видяхте ли го?

Първо и ексклузивно в БЛИЦ: "Лев Инс" с оферта за банка "Виктория"

http://www.blitz.bg/news/article/301310
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Наскоро (мисля в тази тема беше) се появи едно описание на събития в стил новини на турски - нещо като Баш банкер Василоглу взел парите, сега пари йок, Цацар ефенди незнам си какво... и така четири-пет реда. Доста забавно беше.
                          Рових последните 100тина страници и не можах да го намеря. Ако някой може да помогне...

Коментар

• "Апелирах лично към ръководството на БНБ, които бяха предрешили съдбата на КТБ, но прехвърляха топката в нас политиците. Аз съм гневна, когато не получавам ясна и конкретна информация, изреди тя."......

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...a-pavlova.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Да. Боко и Цвъко ще вдигат данъците за да ви изплатят депозитите и лихвите.

Смяташ ли, че хората без депозити в КТБ ще са съгласни да им вдигнат данъците от партиите за които са гласували на миналите избори? Това как ще се отрази при следващи извънредни избори?
                              Аз също не съм съгласен,но това е положението,държавата е в тежко положение.От нас ще взимат,няма от кой.Иначе досега безобразията,които се вършеха толкова години и плащахме за какво ли не,това го зачертваме така ли?Бойко и Цвъко са като хрисими ангелчета пред всички останали управлявали България,да знаеш!
                              Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                                След 5 месеца затворена не се знае какво е...
                                Перфектна е, очаквам още оферти.

Коментар

Working...
                                X