Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеИ тогава да те питам още един въпрос, ама пак така добре да ми го обясниш, като изходиш от горната си логика....ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМА ИЗОБЩО БАНКОВ НАДЗОР???Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеИскров отива в Черноморската банка за търговия и развитие?
http://www.banker.bg/finansov-dnevni...iia-i-razvitie
Коментар
-
Искров отива в Черноморската банка за търговия и развитие?
http://www.banker.bg/finansov-dnevni...iia-i-razvitie
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПри него "последно" няма.
ГЕРБ, РБ и ПФ внесоха законовите поправки за атака на прихващанията в КТБ
Интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОбяснявал съм го и друг път...
Когато си дадеш парите в банката на влог ТИ ВЕЧЕ ПАРИ НЯМАШ! Ти имаш обещанието на банката да ти изплати пари при поискване. С други думи, когато внесеш парите си в банката ти нямаш пари, а вече имаш инвестиция. Ти си инвеститор в тази банка!!! Съответно поемаш си риска!!!
Това че държавата /всяка държава в ЕС/ за да предпази пирамидата от срутване след 2008-а година реши да гарантира тези инвестиции, е престъпление на държавно ниво! Никоя държава в света не трябва да гарантира инвестициите на своите граждани! Това е антипазарно поведение, за което целия ЕС ще плати жестока цена!
Проблемът с тъй наречените регулации и закони свързани с банките е, че парите според сегашното законово положение имат двойнствена природа - хем пари, хем инвестиции - което е изключително ненормално. От там произтичат всички противоречия в закона...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеПоследно....?
Последното е в закона. Законът гарантира моите пари в банката. Следователно според закона моите спестявания там не са инвестиция, а мои пари и аз мога да се разпореждам и да правя цесия с тях.
Ако законът третираше моите спестявания в банката като инвестиция тогава цесиите можеха да се забранят, но те се третират като пари! Мои пари!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеПоследно....?
ГЕРБ, РБ и ПФ внесоха законовите поправки за атака на прихващанията в КТБ
Интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОбяснявал съм го и друг път...
Когато си дадеш парите в банката на влог ТИ ВЕЧЕ ПАРИ НЯМАШ! Ти имаш обещанието на банката да ти изплати пари при поискване. С други думи, когато внесеш парите си в банката ти нямаш пари, а вече имаш инвестиция. Ти си инвеститор в тази банка!!! Съответно поемаш си риска!!!
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо че... Ако аз имам влог в КТБ това са мои пари, а не пари на банката!
Последно....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеБанковата дейност е една от най-регулираните изобщо /сигурно повече от ядрената енергетика/ така, че ако настъпят вреди в следствие на неефективна регулация, те следва да се поемат от държавата.....и точно така ще се случи, рано или късно!
Това че държавата /всяка държава в ЕС/ за да предпази пирамидата от срутване след 2008-а година реши да гарантира тези инвестиции, е престъпление на държавно ниво! Никоя държава в света не трябва да гарантира инвестициите на своите граждани! Това е антипазарно поведение, за което целия ЕС ще плати жестока цена!
Проблемът с тъй наречените регулации и закони свързани с банките е, че парите според сегашното законово положение имат двойнствена природа - хем пари, хем инвестиции - което е изключително ненормално. От там произтичат всички противоречия в закона...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Сагата КТБ продължава да се заплита
Това интересен анализ на правните проблеми, които възникватМнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
Коментар
-
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4439032
Ние не можем да оспорваме назначението, но аз държах вчера в разговор с Борисов да има одобрение на Асоциацията на търговските банки, доколкото разбрах днес такова одобрение е било получено след много сериозен разговор, поясни още реформаторът.
Дадохме някои съществени юридически съвети за работата на Фонда и също така обсъдихме какви стъпки да бъдат предприети най-спешно, за да бъде гарантирано, че всички прихващания с негарантирани влогове ще бъдат погасени като нищожни сделки, което мисля, че осигурихме, заяви Радан Кънев.
Утре ще вземем политическа позиция на групата на РБ, така че ще има възможност за изслушване следващата седмица,
добави още той, подчертавайки че новият ръководител на фонда трябва да е наясно с ангажиментите си.
Междувременно Мартин Димитров е внесъл подписите предложение за изменение на закона за фонда за гарантиране с препратки към закона за банковата несъстоятелност, които да гарантират, че УС на Фонда ще взема голямата част от важните решение, в условията на прозрачност и ще се отчита пред бюджетната комисия на НС.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
Коментар