Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеясно е това....въпроса е в каква степен би могла да бъде събрана, че доста действия се правят в безвремието на надзора, а и сега това да не се случи......И това ще мине ...
Коментар
-
Защитен свидетел по делото на КТБ разпродавал заложени имоти?
http://www.blitz.bg/news/article/303929
Опааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТука е кучето, Монка.
Чл. 1. (Доп. - ДВ, бр. 105 от 2005 г., изм., бр. 30 от 2006 г.) (1) Държавата и общините отговарят за вредите, причинени на граждани и юридически лица от незаконосъобразни актове, действия или бездействия на техни органи и длъжностни лица при или по повод изпълнение на административна дейност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДела ще има, така е....Но, масата на несъстоятелността не е нула, все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение.....и в този ред на мисли дали БНБ и в частност надзора, призван да следи за правата на вложителите няма да бъде подведен под отговорностИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАз ти говоря за дела против държавата.....а Искров да ходи на майната си....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПак не си прав. И пак заради двойнствената природа на сегашните пари в банките.
Вложителят в банката смята, че има пари. Ама банката също смята, че тези пари са нейни! За да изпълни ролята си на посредник банката трябва да ре-инвестира нивестиция на вложителя за да може и тя и вложителя да имат възвращаемост... Само че БЕЗРИСКОВИ ИНВЕСТИЦИИ НЯМА! Следователно и 5 пъти повече банков надзор да има, те няма как 100% да предпазят инвестицията на една банка да не стане губеща!
Отговорът на твоят въпрос е, че банковият надзор не може да бъде подведен под отговорност, освен за очебийни пропуски... Които едва ли ще бъдат намерени, като знаем колко обтекаем е закона в тази му част!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениекакво си пил, че искам и аз?
негарантираните да се облажат......освен с един голям....?
Нали не мислиш, че ще оставят .... примерно Веждито да загуби....Е, верно, че получи компенсация, ама що да не си вземе и неговото....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеДа, това е ясно....но докато съществуват другите пари и банките е необходим надзор, който да минимизира възможностите за злоупотреби - в случая КТБ това не е сторено и някой ще понесе отговорност, според мен държавата.
Вложителят в банката смята, че има пари. Ама банката също смята, че тези пари са нейни! За да изпълни ролята си на посредник банката трябва да ре-инвестира нивестиция на вложителя за да може и тя и вложителя да имат възвращаемост... Само че БЕЗРИСКОВИ ИНВЕСТИЦИИ НЯМА! Следователно и 5 пъти повече банков надзор да има, те няма как 100% да предпазят инвестицията на една банка да не стане губеща!
Отговорът на твоят въпрос е, че банковият надзор не може да бъде подведен под отговорност, освен за очебийни пропуски... Които едва ли ще бъдат намерени, като знаем колко обтекаем е закона в тази му част!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСпоред мен - на кукуво лято... Ето, един от най-отговорните ще ходи в международна банка. Сиреч, наш чвек - може да се разчита....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеДа, това е ясно....но докато съществуват другите пари и банките е необходим надзор, който да минимизира възможностите за злоупотреби - в случая КТБ това не е сторено и някой ще понесе отговорност, според мен държавата.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМ, дааа.... нещата си застават на място.....
Интересно ми е как ще се развият нещата за негарантираните.... , с какви активчета ще се облажат.....
негарантираните да се облажат......освен с един голям....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТия прекаляват.Така ли се търси отговорност?
Интересно ми е как ще се развият нещата за негарантираните.... , с какви активчета ще се облажат.....И това ще мине ...
Коментар
Коментар