IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте колеги,

Сега предполагам Ви се изясни поне по - голямата част
    от онова, което споделих във форума преди известно време.

Поздрави и успехи на всички!
    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Обжалвано е отнемането на лиценза на КТБ
      Мажоритарният акционер на "Корпоративна търговска банка" (КТБ) – дружеството "Бромак" на Цветан Василев, други собственици на акции и вложители в банката са подали жалби до Върховния административен съд (ВАС) чрез БНБ срещу решението й от 6 ноември за отнемане на лиценза на КТБ. Това се твърди в изпратен в сряда следобед до медиите неподписан от никого мейл, позоваващ се на запознати.
      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
        Нищо, перфектни са ако се налага да го играеш прошляк Аз за тая цел дълго време ползвах 20 годишен Голф
        Айде стига бе...май е някаква мания Гоуф тройка на милионерите..Имам познат с доход от 40 000 лева месечно,който кара една смърдела тройка.Шофьорите му карат коли от по 10-15 000 лева даже Дичевски и той си обича старата тройка.
        Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

Лични познати? Знаеше ли ги че са богати или се правят на умрели лисици и карат 15-годишни Пасати?
          Да, знам че са богати - не знаех, че имат толкова пари точно там.

И аз карам пасат, хаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
            Нещо против 15-годишните Пасати?
            Нищо, перфектни са ако се налага да го играеш прошляк Аз за тая цел дълго време ползвах 20 годишен Голф

Коментар

• да не мислят някоя магария, че ще има кьотек

Проблемът пред Фонда за гарантиране на влоговете сега е да набере ликвидност бързо до 4 декември – датата, от която трябва да започне изплащането на гарантираните депозити в КТБ, коментира още Ангелов.

Той заяви, че в дългосрочен план фондът е платежоспособен, тъй като приходите му са по-високи от разходите, но към 4 декември не разполага с 3,5 милиарда лева кеш и поради тази причина ще вземе заем, който по-късно ще върне. „Това е нормална практика“, коментира икономистът.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение

Приличен списък, донякъде покриващ се с вече известни факти, но дали в цялост е автентичен - казва ли ти някой.

Коментар

Лични познати? Знаеше ли ги че са богати или се правят на умрели лисици и карат 15-годишни Пасати?
                  Нещо против 15-годишните Пасати?

Коментар

• http://www.infostock.bg/infostock/co...na-12-dekemvri
                    ТБ Виктория отваря на 12.12 2014.
                    "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                      Да живее банковата тайна...

Оказа се,че имам доста познати от този списък

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                        Костов избесня: Между 27 ноември и 20 декември ще стане страшно, запомнете ми думите

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/231519-%D0...%82%D0%B5.html
                        Ще ти излезе от ума на 21-ви като не стане нищо Освен ако Костов не планира да вади милиардите си от некоя банка за да я фалира
                        "The best way to predict the future is to invent it."

Коментар

• Ей това все не ми излиза от ума!

Костов избесня: Между 27 ноември и 20 декември ще стане страшно, запомнете ми думите

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/231519-%D0...%82%D0%B5.html

Коментар

• Не казахте нищо за Стоян Мавродиев.....с него какво ще се случи!?

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                              Да живее банковата тайна...

Оказа се,че имам доста познати от този списък

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                                В ГЕРБ имали идея чужденец да оглави БНБ

http://www.banker.bg/finansov-dnevni...-da-oglavi-bnb

най-добре ще е да е Сърбин
                                Най-добре от Белград.

Коментар

Working...
                                X