IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Възстановява се търговията с акциите на КТБ от днес

Последна редакция: 26.11.2014, 09:01

Публикуване: 26.11.2014, 08:59

Автор: Емил Брандийски

Размер на шрифта: a a a

На 23 септември 2014 г. КФН възложи чрез БФБ принудителна административна мярка, временно спиране на търговията с емисия акции, издадена от Корпоративна търговска банка АД-София(6C9).

Този срок изтече на 25.11.2014 г., вчера.

Поради изтичане на срока за временно спиране, търговията с емисията акции, издадена от Корпоративна търговска банка АД-София (6C9), ISIN BG1100129052, възстановява, считано от 26.11.2014 г.

Коментар

• Михнева избива рибата по битиеи.Разправя за далаверите на Мустака с Антония Първанова.Тая е за затвора ба си маматааааааааааааа.Цацаратурата нема кво да чака

Коментар

• аз що не съм поканен ? ай ся станах злобар , да знаеш!

Коментар

• bair budala

Първоначално изпратено от bair budala Разгледай мнение
          ..аз съм с два предварителни договора за покупка НИ и мисля за дело.
          Пък аз съм с провален банкет за кръглата ми (десет) годишнина И с унижението си да искам краткосрочен заем от някой, за да финансирам банкета седмица по късно: Просто отложих до последния момент (петък, 20/6) тегленето в кеш на едни 1000 кинта!

В някоя бяла държава бих спечелил няколко десетки хиляди €/$ В България..дръпнах им една многоетажна, и толкозМайната им!!!
          Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• ЗОДОВ

Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Аз не намирам за възможно да ги издрусам - говорих на две места. Верно, че щях да купувам НИ, но точно падна мандалото и сега отчитам, че добре че не подписах предварителен. Пропуснати ползи, ама ... нали сме в България....
            ..аз съм с два предварителни договора за покупка НИ и мисля за дело.
            Last edited by bair budala; 25.11.2014, 23:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от tickvichka Разгледай мнение
              Анди, това не беше ли при доказване на причинени вреди и/или доказано пропуснати ползи уф, хич ме няма в тази материя

Ако менталните контракции се класират - аз съм "ЗА"
              То пропуснатите ползи са материални вреди.
              Морални вреди също минават по ЗОДОВ. Поправете ме, ако бъркам. Не съм юрист.

Коментар

• Първоначално изпратено от tickvichka Разгледай мнение
                Анди, това не беше ли при доказване на причинени вреди и/или доказано пропуснати ползи уф, хич ме няма в тази материя

Честно казано на 21 ми се разказа играта. Единствено ме развеселиха, като ми казаха - не се коси бе, нали на 21 юли че си ги земеш...
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Сега сериозно, има групи от организирани гарантирани вложители, които имат намерение да заведат дела.Има ли тук желаещи да участват?Схемата няма да бъде колективен иск очевидно, а индивидуални.Доколкото се ориентирам става въпрос задела по ЗОДОВ.

Коментар

В тази посока могат да бъдат присъдени осъществените разноски, но ако беше подписал.Пропуснати ползи е възможно, но ако можеш да го докажеш. Пропуснатите лихви не са ли вид пропуснати ползи? Ако някои хора имат медицински също има резон да заведат искове.Според мен сумите за гарантираните в общия случай ще са дребни, но въпросът за мен е принципен. Изолирани случаи ще бъдат сериозно обезщетени, разбира се.
                    Прав си, затова прецених за моя случай. Но тези, с набирателни за лечение и подобни, трябва да им скъсат трътките, пардон, шортите...Но трябва да се изчака оконч решение на съда.
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                      Имал съм депозити в ПИБ и то няколко и никога не ми е отваряна сметка към депозита,към дебитните карти да и там се плаща подръжка...Не могат да отворят нещо без да бъдеш уведомен и да го имаш черно на бяло,или поне да го сверяваш във виртуалната сметка.Няма как!И са длъжни да те уведомяват и още как,иначе е лесно закриваш сметките и пляс,банки бол.
                      Дам, така и направих - ама след 4-5 години.

Депозита беше някъде 2008 - 2009, ако си спомняте имаха депозит Супер G - 6 месечен, с към 8% лихва да ви припомня и добрите стари времена - тогава имаха и премии - не само лихви даваха, но и сребърна или златна плочка, в зависимост от депозираната сума
                      Та освен че ми се подгъна егото, плащайки 60 лв за нищо ме загубиха окончателно като клиент.

Явно това си е масова практика в банките - просто да си имаме по едно на ум!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Аз не намирам за възможно да ги издрусам - говорих на две места. Верно, че щях да купувам НИ, но точно падна мандалото и сега отчитам, че добре че не подписах предварителен. Пропуснати ползи, ама ... нали сме в България....
                        В тази посока могат да бъдат присъдени осъществените разноски, но ако беше подписал.Пропуснати ползи е възможно, но ако можеш да го докажеш. Пропуснатите лихви не са ли вид пропуснати ползи? Ако някои хора имат медицински също има резон да заведат искове.Според мен сумите за гарантираните в общия случай ще са дребни, но въпросът за мен е принципен. Изолирани случаи ще бъдат сериозно обезщетени, разбира се.

Коментар

Сега сериозно, има групи от организирани гарантирани вложители, които имат намерение да заведат дела.Има ли тук желаещи да участват?Схемата няма да бъде колективен иск очевидно, а индивидуални.
                          И това ще мине ...

Коментар

• Сега сериозно, има групи от организирани гарантирани вложители, които имат намерение да заведат дела.Има ли тук желаещи да участват?Схемата няма да бъде колективен иск очевидно, а индивидуални.Доколкото се ориентирам става въпрос задела по ЗОДОВ.

Коментар

• Абе, утре ако си купя 6% от артиите ще ми платят ли гарантирания депозит?

Коментар

• И аз може да пусна някой фиш от тотот в зависимост от цената.
                                Няма препоръка
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X