IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
    В ДСК МЛАДОСТ СЕ ПРАВЕШЕ И СПИСЪК ДОРИ - ИМАШЕ КЪМ 20 ДУШИ САБАЛЕМ В 8... ОЧАКВАНИЯТА СА ТАКА ДА Е ОКОЛО СЕДМИЦА, ПОСЛЕ - БЕЗ ЗОР, НАПУК НА ТИЯ ДЕТО ЩЕ "МАХАТ" БОРДА И ЩЕ "СВЪРШАТ ПАРИТЕ"
    ДСК са с най-бавното обслужване в света. Не си спомням случай да съм минал за под час там, за каквото и да било - последния път толкова ме изнервиха, че им звънях в централно - в клон с две гишета работеше само едното - пуснаха и второто, но вече толкова бях набрал, че нафрасках от тях превод към друга банка и повече не искам да имам нищо общо с тяхното обслужване.

Т.е. нищо ново под слънцето... Висене в ДСК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
      Инта, от къде може да се получи информация по отделните сметки? В КТБ?
      ДА - ВЪВ ВСЕКИ ОФИС НА КТБ МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ ИЗВЛЕЧЕНИЕ.

СЛЕД 6.11. ВЕЧЕ НЯМА ОЛИХВЯВАНЕ И ВСИЧКИ ЛИХВИ СА ДОБАВЕНИ КЪМ ГЛАВНИЦИТЕ И САЛДОТО Е ОКОНЧАТЕЛНО ВЕЧЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Точно от КТБ издават справка , - но аз не съм и търсил , а грубо без да сея просо на дъното ~ ми излязоха - по всички обаче бях редуцирал на 16,06, така че имах близка отправна база !

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
          Глупости, 20 души са работа за 1 ден.
          Аз сутринта в 8.35 бях пръв в клона в който ходих. До 9.30 бяха се събрали 7-8 човека
          имам предвид че очакванията са да има сутрешно събиране на хора за първите 5-6 дни , а не че тия 20 души ще ги обслужват цяла седмица.... то ако е така - ебем ти и обслужването... след около седмица няма да има никой на опашка май.....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Преди час си прехвърлих парите от сумарна сума , която не дава информация по отделните ми -3 сметки от КТБ, без никакви спънки от страна на ПИБ, но аз съм и техен клиент ,- но това нямаше отношение относно разпределението !
            Нямаше и пет човека на опашка + 4заети гишета и двама в клона на кино Тракия .

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Преди час си прехвърлих парите от сумарна сума , която не дава информация по отделните ми -3 сметки от КТБ, без никакви спънки от страна на ПИБ, но аз съм и техен клиент ,- но това нямаше отношение относно разпределението !
              Ми честито че си в ПИБ! Аз съм в райфайзен, за които си знам от времето когато им бях клиент че са ... спътниците на Марс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
                В ДСК МЛАДОСТ СЕ ПРАВЕШЕ И СПИСЪК ДОРИ - ИМАШЕ КЪМ 20 ДУШИ САБАЛЕМ В 8... ОЧАКВАНИЯТА СА ТАКА ДА Е ОКОЛО СЕДМИЦА, ПОСЛЕ - БЕЗ ЗОР, НАПУК НА ТИЯ ДЕТО ЩЕ "МАХАТ" БОРДА И ЩЕ "СВЪРШАТ ПАРИТЕ"
                Глупости, 20 души са работа за 1 ден.
                Аз сутринта в 8.35 бях пръв в клона в който ходих. До 9.30 бяха се събрали 7-8 човека

Коментар

• В ДСК МЛАДОСТ СЕ ПРАВЕШЕ И СПИСЪК ДОРИ - ИМАШЕ КЪМ 20 ДУШИ САБАЛЕМ В 8... ОЧАКВАНИЯТА СА ТАКА ДА Е ОКОЛО СЕДМИЦА, ПОСЛЕ - БЕЗ ЗОР, НАПУК НА ТИЯ ДЕТО ЩЕ "МАХАТ" БОРДА И ЩЕ "СВЪРШАТ ПАРИТЕ"

Коментар

• Първоначално изпратено от ert Разгледай мнение
                    Трябва си документ за справка за личните данни, ясно е че само с лична карта и ЕГН не става/

Банки връщали вложители, гневна тълпа се събра пред КТБ
                    4 декември 2014 10:15

Тълпа от гневни вложители се събра пред сградата на Корпоративна търговска банка (КТБ) на ул. „Граф Игнатиев", предаде „Фокус".
                    Хората се оплакаха от това, че ги връщат от банките, тъй като искат документ-справка за личните им данни. По думи на клиент на КТБ, първоначално им е казано, че парите ще могат да се получат само срещу ЕГН, но в банките не са уважили това. Жена, чакаща пред КТБ, допълни, че хората трябва да дойдат в КТБ, за да се срещнат с квестори, които да издадат документ, удостоверяващ, че даденото лице отговаря на ЕГН-то си.
                    В момента продължава да расте тълпата от хора пред сградата на Корпоративна търговска банка (КТБ) на ул. „Граф Игнатиев" за корекция на данните на вложителите.

АМИ КОЙТО ЧЕТЕ НОВИНИ, А НЕ САМО БГ МАМА ИЛИ ШОК, ЩЕШЕ ДА ЗНАЕ ЧЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ДА СИ ВИДИ ДАЛИ ДАННИТЕ В ДОГОВОРА И СЕГАШНАТА ЛИЧНА КАРТА СЪВПАДАТ И АКО НЕ - ДА МИНЕ ПРЕЗ ОФИС НА КТБ НЯКЪДЕ И ДА МУ НАНЕСАТ АКТУАЛНИТЕ ДАННИН В СИСТЕМАТА НА КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                      Говорих с фонда,казаха ми че ако имам нова лична карта трябва да подам заявления в КТБ за актуализиране на личните данни.Ставало за 1 седмица.

Да ми еб* майката българска,не можаха ли да го кажат по рано това.5 Месеца ни влачат и сега продължават.Майка им да еб* българска

с две думи ,държавната институция,ФЗГВ не признава ЛИЧНИТЕ КАРТИ на граждани на бг !!!
                      Абсолютен абсурд !!!!

вуйче, това го казаха преди някоя седмица още - всеки да си види данните в договора за депозит и ако е сменил лична карта - да ходи в офис на КТБ да му отразят промените в системата на КТБ първо. после те (КТБ) си предават актуалните данни на обслужващата банка според ЕГН то...

Коментар

• Говорих с фонда,казаха ми че ако имам нова лична карта трябва да подам заявления в КТБ за актуализиране на личните данни.Ставало за 1 седмица.

Да ми еб* майката българска,не можаха ли да го кажат по рано това.5 Месеца ни влачат и сега продължават.Майка им да еб* българска

с две думи ,държавната институция,ФЗГВ не признава ЛИЧНИТЕ КАРТИ на граждани на бг !!!
                        Абсолютен абсурд !!!!

Коментар

• Преди час си прехвърлих парите от сумарна сума , която не дава информация по отделните ми -3 сметки от КТБ, без никакви спънки от страна на ПИБ, но аз съм и техен клиент ,- но това нямаше отношение относно разпределението !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение

Добрата, стара, малоумна бюрокрация. Тъй де....Да разведрят малко чакащите.
                            Абе малоумна малоумна.... за 7-10 деня доде чакам да оправят адреса уихвата (която не тече в момемта) щеше да стигне за една хубава семейна вечеря в Хепи

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                              Фак Аз съм с нова лична карта и сменен постоянен адрес,ще трябват ли някакви документи да вадя и какви ?
                              Смятах да ходя утре ,ама тея калъфи ме изнервят.Защо не го обявиха това по рано ,да им еб* майката !!!!
                              Ами беше обявено на сайта на банката, която ми изплаща че трябва да се подава възражение до квесторите в твоя случай. При мен обаче ЛК си е същата, просто са подали друг адрес. Предполагам, че който е дал различен адрес за кореспонденция (като мен) ще трябва да ходи (като мен)

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                                Има някои проблеми, да. Заредили са във ФГВ адреса за кореспонденция а не адреса по лична карта. Ако са различни ( моя случай) бегай подавай възражение.
                                Аз само че подадох в друг офис не в централата и не съм чакал на опашка,
                                Сега до 7 дена трябвало да го оправят па да видим
                                Иначе никаква справка не трябва, глупости са. Само с лична карта, АКО данните ти подадени към ФГВ съвпадат с тези по личната карта

Фак Аз съм с нова лична карта и сменен постоянен адрес,ще трябват ли някакви документи да вадя и какви ?
                                Смятах да ходя утре ,ама тея калъфи ме изнервят.Защо не го обявиха това по рано ,ЧЕ НЕ ПРИЗНАВАТ НОВИ ЛИЧНИ КАРТИ,да им еб* майката !!!!
                                Last edited by kurta007; 04.12.2014, 12:04.

Коментар

Working...
                                X