IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
    Ето от австрийския фонд са казали че ще дадат колкото трябва пари, значи имат жълтици
    Ще дадат,понеже след одита може да се окаже,че не трябва да дават особено много за възможностите си
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Безкасово или на каса?

Щом ще плащат до 1 седмица ще трябва да бъркат във фискалния резерв и после заем,за да връщат взетото.ФГВБ след КТБ ще е около нулата, че и на минус.
      Проблемът не е да се бръкне във фискалния. Проблемът е че бюджетния дефицит винаги е ограничен по закон. А едно такова "бъркане" увеличава дефицита много сериозно и трябва да се гласува в НС. Тоест същата ситуация в която сме сега. 7-те дни са пунта мара ако по някакъв начин не се разреши "автоматично" увеличаване на дефицита, в случай на банкова криза. Нещо което не виждам как ще стане.
      Единствения вариант е да са си научили урока и следващия път максимално бързо да наливат ликвидност или да преструктурират банката. Но не бих заложил на тоя вариант Кинтите ше бегат у чужбина, това е решението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
        Ще съм много благодарен на човека,който ми разясни следното :
        Преди малко по Нова оповестиха ,че има вече написан проектозакон който ще бъде одобрен до средата на декември мисля,и касаещ гарантирането на депозитите.
        Този проектзакон (или част от него) гласи,че в срок от една седмица ,банките ще са длъжни да изплащат задълженията си към вложителите.При евентуални форсмажорни обстоятелства
        Сегашната ситуация нямало да се повтаря never...
        За КТБ така и още не стана ясно нищо - но да предположим че ще се тегли нов заем.
        Та въпросът ми е :как ще изплатят банките нещо в срок от седмица,при условие че го нямат.
        Значи - ЕДИНСТВЕННОТО логично обяснение е - нов светкавичен заем в рамките на седмица
        Стана ми интересно,щото това за мен е пясък в очите .
        Преди две седмици поради изтичане на падеж,поисках да ми бъдат превалутирани левовете в евро.От банката любезно ми отказаха .Казаха ми че нямат евро...И това в мирно време !!
        Кво ли ще е във военно ?
        Смени банката бе,пич красив...и за много по-малко съм ги сменявал!
        Кви са тези смешни примери,клиента винаги има право...разбрахме ли се?
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Ако беше писал швейцарски франкове или донги, щях да ти повярвам , но за евро не става......
          Това го казваш ти.
          Аз се убедих че става.Лично.
          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Ето от австрийския фонд са казали че ще дадат колкото трябва пари, значи имат жълтици

Коментар

Това няма да кажа поради ред съображения.
              Кажи де, няма драма, просто да знаем.
              Наличностите на банкноти в евро наистина са ограничени.И аз преди месец-два обиколих 2-3 офиса, за да купя малка сума.

Коментар

Ако беше писал швейцарски франкове или донги, щях да ти повярвам , но за евро не става......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  В коя банка...?

Коментар

......................
                    .
                    Преди две седмици поради изтичане на падеж,поисках да ми бъдат превалутирани левовете в евро.От банката любезно ми отказаха .Казаха ми че нямат евро...И това в мирно време !!
                    Кво ли ще е във военно ?
                    В коя банка...?

Коментар

Този проектзакон (или част от него) гласи,че в срок от една седмица ,банките ще са длъжни да изплащат задълженията си към вложителите.
                      Това е по новата директива.
                      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Безкасово или на каса?.
                        На каса.Дори им казах че не искам веднага.Дадох си предварителна заявка за левовете и след два дена ми ги дадоха.
                        Но евро отказаха.Най вероятно от злоба че си вземам парите,щото почнаха да ме разпитват - къде съм щял да ги влагам и все неща в тоя род,на които аз се ококорих !
                        Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение

Щом ще плащат до 1 седмица ще трябва да бъркат във фискалния резерв и после заем,за да връщат взетото.ФГВБ след КТБ ще е около нулата, че и на минус.
                        Хм...това не е никакво решение ! Ама абсолютно никакво ! Май няма решение ?

Коментар

Безкасово или на каса?

Коментар

• Ще съм много благодарен на човека,който ми разясни следното :
                            Преди малко по Нова оповестиха ,че има вече написан проектозакон който ще бъде одобрен до средата на декември мисля,и касаещ гарантирането на депозитите.
                            Този проектзакон (или част от него) гласи,че в срок от една седмица ,банките ще са длъжни да изплащат задълженията си към вложителите.При евентуални форсмажорни обстоятелства
                            Сегашната ситуация нямало да се повтаря never...
                            За КТБ така и още не стана ясно нищо - но да предположим че ще се тегли нов заем.
                            Та въпросът ми е :как ще изплатят банките нещо в срок от седмица,при условие че го нямат.
                            Значи - ЕДИНСТВЕННОТО логично обяснение е - нов светкавичен заем в рамките на седмица
                            Стана ми интересно,щото това за мен е пясък в очите .
                            Кво ли ще е във военно ?

Коментар

• Корпоративна търговска банка (КТБ), сапунка без край
                              http://newsline.bg/read_more.php?post=3579
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Ще го каже, що да не го казва? Можеше и да каже, че ще изплащат депозитите в двоен размер за компенсация на дългото чакане... Нали тогава той няма да е вече никакъв!.. Сега може да казва всичко.
                                Mоже и да изглежда невероятно но,този път най после си прав
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X