Първоначално изпратено от swot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБезкасово или на каса?
Щом ще плащат до 1 седмица ще трябва да бъркат във фискалния резерв и после заем,за да връщат взетото.ФГВБ след КТБ ще е около нулата, че и на минус.
Единствения вариант е да са си научили урока и следващия път максимално бързо да наливат ликвидност или да преструктурират банката. Но не бих заложил на тоя вариант Кинтите ше бегат у чужбина, това е решението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеЩе съм много благодарен на човека,който ми разясни следното :
Преди малко по Нова оповестиха ,че има вече написан проектозакон който ще бъде одобрен до средата на декември мисля,и касаещ гарантирането на депозитите.
Този проектзакон (или част от него) гласи,че в срок от една седмица ,банките ще са длъжни да изплащат задълженията си към вложителите.При евентуални форсмажорни обстоятелства
Сегашната ситуация нямало да се повтаря never...
За КТБ така и още не стана ясно нищо - но да предположим че ще се тегли нов заем.
Та въпросът ми е :как ще изплатят банките нещо в срок от седмица,при условие че го нямат.
Значи - ЕДИНСТВЕННОТО логично обяснение е - нов светкавичен заем в рамките на седмица
Стана ми интересно,щото това за мен е пясък в очите .
Преди две седмици поради изтичане на падеж,поисках да ми бъдат превалутирани левовете в евро.От банката любезно ми отказаха .Казаха ми че нямат евро...И това в мирно време !!
Кво ли ще е във военно ?
Кви са тези смешни примери,клиента винаги има право...разбрахме ли се?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко беше писал швейцарски франкове или донги, щях да ти повярвам , но за евро не става......
Аз се убедих че става.Лично.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеТова няма да кажа поради ред съображения.
Наличностите на банкноти в евро наистина са ограничени.И аз преди месец-два обиколих 2-3 офиса, за да купя малка сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеТова няма да кажа поради ред съображения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВ коя банка...?Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение......................
.
Преди две седмици поради изтичане на падеж,поисках да ми бъдат превалутирани левовете в евро.От банката любезно ми отказаха .Казаха ми че нямат евро...И това в мирно време !!
Кво ли ще е във военно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеТози проектзакон (или част от него) гласи,че в срок от една седмица ,банките ще са длъжни да изплащат задълженията си към вложителите.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБезкасово или на каса?.
Но евро отказаха.Най вероятно от злоба че си вземам парите,щото почнаха да ме разпитват - къде съм щял да ги влагам и все неща в тоя род,на които аз се ококорих !
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
Щом ще плащат до 1 седмица ще трябва да бъркат във фискалния резерв и после заем,за да връщат взетото.ФГВБ след КТБ ще е около нулата, че и на минус.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеПреди две седмици поради изтичане на падеж,поисках да ми бъдат превалутирани левовете в евро.От банката любезно ми отказаха .Казаха ми че нямат евро...И това в мирно време !!
Щом ще плащат до 1 седмица ще трябва да бъркат във фискалния резерв и после заем,за да връщат взетото.ФГВБ след КТБ ще е около нулата, че и на минус.
Коментар
-
Ще съм много благодарен на човека,който ми разясни следното :
Преди малко по Нова оповестиха ,че има вече написан проектозакон който ще бъде одобрен до средата на декември мисля,и касаещ гарантирането на депозитите.
Този проектзакон (или част от него) гласи,че в срок от една седмица ,банките ще са длъжни да изплащат задълженията си към вложителите.При евентуални форсмажорни обстоятелства
Сегашната ситуация нямало да се повтаря never...
За КТБ така и още не стана ясно нищо - но да предположим че ще се тегли нов заем.
Та въпросът ми е :как ще изплатят банките нещо в срок от седмица,при условие че го нямат.
Значи - ЕДИНСТВЕННОТО логично обяснение е - нов светкавичен заем в рамките на седмица
Стана ми интересно,щото това за мен е пясък в очите .
Кво ли ще е във военно ?Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Корпоративна търговска банка (КТБ), сапунка без край
http://newsline.bg/read_more.php?post=3579http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе го каже, що да не го казва? Можеше и да каже, че ще изплащат депозитите в двоен размер за компенсация на дългото чакане... Нали тогава той няма да е вече никакъв!.. Сега може да казва всичко.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар