If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко ли тлъст трябва да е тоя доклад, та да го четат два дни? И с колко ли ще порасне дупката докато трае четенето? Само да не пропадне някой в нея, че ще се спре чак в Нова Зенландия при Добрин Митев.
Часовиците обаче са упорити и пускат следната глупост за 2-ри път:
Всеки притежател на гарантиран депозит трябва да заяви във фонда дали иска изплащане на цялата сума, на част от него или да поиска прехвърлянето му в друга банка.
Долуподписаният, заявявам че искам само 10% от парите си. Останалите дарявам на Вежди Рашидов.
Що бе? Средната възраст на служителите е 72, имат много опит!
в моя клон няма по-дърта/дърт от мен ( прабаба ми е живяла 117 ма аз още не съм я стигнал) - що плюете не разбирам - при мен са все млади моми и е супер бързо обслужване , освен около 10-то 4исло на месеца или ....... ако си за нестандартна работа като асет мениджмънт например (мали как успях да го напиша)
Колко ли тлъст трябва да е тоя доклад, та да го четат два дни? И с колко ли ще порасне дупката докато трае четенето? Само да не пропадне някой в нея, че ще се спре чак в Нова Зенландия при Добрин Митев.
Европата казала да почват да плащат от утре
"In the recommendation issued today, the EBA has formally requested that the Bulgarian National Bank (BNB) ensures that depositors of Corporate Commercial Bank AD (KTB) and Commercial Bank Victoria EAD (VCB) have access to deposits protected under the Deposit Guarantee Schemes Directive (DGS Directive) by 21 October 2014."
Царя казал "плащай", ама пъдаря не позволявал-позната ситуация
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Всеки притежател на гарантиран депозит трябва да заяви във фонда дали иска изплащане в брой на цялата сума, на част от него, или да поиска прехвърлянето му в друга банка.
Европата казала да почват да плащат от утре
"In the recommendation issued today, the EBA has formally requested that the Bulgarian National Bank (BNB) ensures that depositors of Corporate Commercial Bank AD (KTB) and Commercial Bank Victoria EAD (VCB) have access to deposits protected under the Deposit Guarantee Schemes Directive (DGS Directive) by 21 October 2014."
Всеки притежател на гарантиран депозит трябва да заяви във фонда дали иска изплащане в брой на цялата сума, на част от него, или да поиска прехвърлянето му в друга банка.
Ходете пред Президенството и протестирайте всеки ден. Само от това ви е спасението. Друга власт в БГ няма да има много дълго време. Рошко да не се ослушва като гърмян заек ами да взема заеми от господарите си и да ви плаща депозитите. така де, иначе ква полза че всекидневно у нас и по света лае против Русия? Рошко да поеме отговорността си затова, че разделяше народа и всячески пречеше на правителството на Орешарски. Предсрочни избори не трябваше да има, защото бе ясно че ще стигнем до кривата круша на безизходицата в банковата система! Ако не бе КТБ щеше да е друга банка. Ако не бе през лятото щеше да е през зимата... Бе ясно още тогава и Орешарски ви го каза! Но кой да слуша... Трябваше да се погали егото на Боко и Цвъко.
Е сега Баце няма ли да направи Правителство.......
Коментар