IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В блога на Искров продължават със съобщенията.
    http://bnb.bg/PressOffice/POPressRel...PR_20141022_BG

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Пак този неподкрепен с нищо оптимизъм... на теб плащат ли ти за това?! На държавна хранилка ли си?!

Аз като казах, че най рано ще е лятото... тука никой не чува... а сега като гледам май ще бъде изобщо никога... освен ако ЕЦБ не извади Евраци и не подпомогне закъсалите ни вложители.

Още когато Искров си отиде на почивка нещата бяха ясни... знаете ли има една Швейцарска банка на която девизът и е: "Ние няма да почиваме."

Нещата изглеждат много страшни, когато в разгара на най голямата криза... този от когото зависи всичко си отива на почивка... той си отива на почивка... а вас ви праща по дяволите.
      Може би на теб ти плащат за негативните ти коментари.Ти изобщо гледаш ли за какаво е коментара?Пак ще си пишем,скоро,но ти предлагам да си тук и да се извиниш пред всички,а не да се криеш като мишок.Ако е лятото аз ще ти се извиня публично тук!Нищо не е страшно,фонда може да започне изплащането още утре,след като вземе един заем от 2 млрд(а той може да се вземе за минути,както се взе и за ПИБ),защото с лихвите към депозитите,които течат и в момента сумата ще надвиши 4млрд.Затова обаче никой не говори.А иначе ЕЦБ ще извади,ако държавата поиска да одържави банката!
      При всички случаи трябват заеми за стабилизаиране на всички сектори,пари ще има...поне за гарнатираните и останалите проблеми на милата ни родина.
      Last edited by kig36; 22.10.2014, 19:18.
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
        fortiss: ВЕрвай ми, празния фонд ще доведе до доста по-сериозни катаклизми от държ. гаранция в размер на нац. БВП за 15 дни

И един личен съвет: не се стягай за тая кочина, емигрирай!
        А колко е наистина националния БВП, ако от него се извади КТБ... кухите фирми, другите кухи фирми, другите кухи банки, другите одитори измамници и тн. и тн.

БВП изобщо не е толкова... нищо не е такова каквото изглежда... и скоро нищо не подозиращия БГ народец, който си мисли, че нищо в държавата не го засяга.... ще... му се случи чудо.

За 25 години успяха да унищожат абсолютно всичко... и сега всичко което изглежда, че все още стои е просто една бутафория. Но важното е... най важното е че банките се пръскат по шевовете от пари и са свръх ликвидни (представям си как трезорите им са пълни с пачки пари и кючета, злато, платина и други благородни метали. Другото важно нещо е че си имат ДАНС да ги пази... в никоя държава няма такова чудо, организация като ДАНС да пази банките от "слухове", но тук в държавата на абсурдите го има и това чудо.

Коментар

fortiss: ВЕрвай ми, празния фонд ще доведе до доста по-сериозни катаклизми от държ. гаранция в размер на нац. БВП за 15 дни

+1 за емиграцията, подготвям

Коментар

• Къде са очета за доходите и паричните потоци към края на септември
            За голяма част от портфейла стоят реални компании - повечете ги знаете, а пазарната оценка на тях е милиярди
            Как така одиторите прецениха да отписват на 100 % без да са казали каква част от кредитите се погасяват. Много субективно ми се вижда...
            Според мен обезценката трябва да бъде много по - малка

Коментар

• fortiss: ВЕрвай ми, празния фонд ще доведе до доста по-сериозни катаклизми от държ. гаранция в размер на нац. БВП за 15 дни

Last edited by kalpazan; 22.10.2014, 19:02.

Коментар

• Водят се разговори между БНБ и Оманския фонд за възможността за оздравяване на КТБ

Идваааат

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                  ...може да си сигурен,че до 2-3 седмици максимум(сигурно ще е и по-бързо) всички гарантирани депозити ще бъдат получени!

Пак този неподкрепен с нищо оптимизъм... на теб плащат ли ти за това?! На държавна хранилка ли си?!

Аз като казах, че най рано ще е лятото... тука никой не чува... а сега като гледам май ще бъде изобщо никога... освен ако ЕЦБ не извади Евраци и не подпомогне закъсалите ни вложители.

Още когато Искров си отиде на почивка нещата бяха ясни... знаете ли има една Швейцарска банка на която девизът и е: "Ние няма да почиваме."

Нещата изглеждат много страшни, когато в разгара на най голямата криза... този от когото зависи всичко си отива на почивка... той си отива на почивка... а вас ви праща по дяволите.

Коментар

Колеги имам въпрос:

Като гледам, сумата на пари + ценни книжа + други активи в баланса е над 1 млрд.
                    По принцип, те могат да се изполват като обезпечение срещу евентуалната обезценка на активи. Ако наистина общата обезценка е 4.2 млрд., остават да се покрият (и то не с ликвидни, а посредством държавна гаранция), още към 3.2 мрлд. за да се оздрави банката.

В случай на фалит, фонда ще разполага с 640 млн от този милиард (3.6 млрд/5.6 млрд), и ще трябва директно да изплати оставащите 3 милиарда.

Значи, ако Оманския осигури сума по-голяма от 200 млн, може ли да се окаже, че оздравяването ще е по-евтиния вариант?
                    Как си представяш оздравяването? Държавата дава едни пари и банката отваря, нали на другия ден ще има тегления на депозити за 5милиарда

Коментар

Колеги имам въпрос:

Като гледам, сумата на пари + ценни книжа + други активи в баланса е над 1 млрд.
                      По принцип, те могат да се изполват като обезпечение срещу евентуалната обезценка на активи. Ако наистина общата обезценка е 4.2 млрд., остават да се покрият (и то не с ликвидни, а посредством държавна гаранция), още към 3.2 мрлд. за да се оздрави банката.

В случай на фалит, фонда ще разполага с 640 млн от този милиард (3.6 млрд/5.6 млрд), и ще трябва директно да изплати оставащите 3 милиарда.

Значи, ако Оманския осигури сума по-голяма от 200 млн, може ли да се окаже, че оздравяването ще е по-евтиния вариант?
                      айде държавата да я оставим този път настрани
                      прави сметките без нея

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        защо писахте, че ДАНС не работят
                        работат и то усърдно
                        нищо, че изпуснаха голямата риба, все пак работят

Коментар

• Колеги имам въпрос:

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Банковата ни система е стабилна и катебету е частен случай не говори такива работи, да не нахълта денсуитми у вас
                            Дойдоха
                            ДАНС влезе в лудницата

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                              На него му е ясно,но така бе да си злобее тънко!
                              Не,не,не е така.Точно четях закона и видях,че бъркам.Щях да си изтрия поста,но колегата ме изпревари и аз се съгласих и благодарих.Не злобея,нито тънко,нито дебело.
                              Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                                ot KPMG

Аз за пореден път ще кажа....
                                Защо никой не пита КПМГ за нищо????
                                На колко още банки е одитор КПМГ?

Коментар

Working...
                                X