IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• партиен куфар

Първоначално изпратено от партиен куфар Разгледай мнение
    Какво мислите за намерението на ДПС в първите дни на парламента да внесат закон,
    с който :

Първо да се покажат всичките кредити на политици, кметове, държавни служители и магистрати в КТБ, както и сметките и фирмите на членовете на техните семейства.

Втората цел е да се оповестят реалните собственици на офшорки с кредити и депозити.
    Третата точка е БНБ да сключат договор с международна фирма с опит за проследяване на финансови потоци в КТБ.
    Мисля че според ще стане както с комисията по досиетата:Първо ВСИЧКИ документи ще минат една "чистка" от който ги държи (в случая Българската Наемна Банда (АКА)+цацаратурата). Две институции с НУЛЕВО доверие сред критично мислещите.

После ще почне вадене на компромати срещу всеки който гъкне.

На тези двамата (богослова и преуспялия) да им се приеме закона за КТБ прилича като на Хитлер да му дадат да състави закон за опазване на евреите през ВСВ (цитат от друг форум)

Да уточня: Фразеологията е ПРЕКРАСНА!!! Ама всичко зависи от как ще напишат правилника за прилагането на законаДоколкото знам, текста на закона е публичен, и се шуми около него. В НС, в медиите, и т.н. Правилникът обаче МНОГО РЯДКО стига до широката публика, преди да стане факт
    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
      Що триете мнения бе модчета лицемерни
      Нали живеем в свободна държава...ахъ верно,че демокрацияаа се оказа само бръщолевене и пълна цензура на това,което не ни изнася
      Пък и всичко вече е платено,така че ясно!
      +4 220 000 000

Коментар

• Xman1,

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        ...
        ...
        ...
        Ще трябва да разочаровам тези които, чакат помощ от ЕС. Аз винаги когато съм писал писма до тези хора, те ме препращат към нашата съдебна система.... т.е. към Арменския поп. Правят ли се че не знаят каква е наща съдебна система... или наистина не знаят?!
        ...
        ...
        Което си е е наред-съдебните органи на ЕС се занимават със казуси които са минали всичките инстанции на българските съдилища. Демек имат нЕк'во доверие...надежда че те ще проработят. Само след това се заемат с такива казуси и отсъждат както отсъждатложители"

Виж, за казуса "достъп до блокирани пари на вложители в КТБ" реагираха бая бързо (лято, ваканционен период и т.н.), и бая адекватно. Ако не България не беше в ЕС, бедна ти е фантазията как щяха да се влачат нещата!

Злите езици говорят че пловдивският съд (отличникът на българската правосъдна система, с над 90% наказателни присъди) е и "отличникът" в европейските съдилища-той има най много присъди срещу неговите решения, и най много наложени глоби. Платени НЕ от джоба на сгафилите съдии, а от българските данъкоплатци.

П.С. КОЙ беше дълги години шефа на Пловдивския съд, че забравих?
        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

Ще станат и задължителни,да не забравяме,че баце ви Боко е сол та*ак на ЕС...
          Прави каквото му се каже,затова и европейските пари се наливаха в България почти без орязвания по негово време.И пак ще се налеят...Гтомче,е оттам ще дойдат.
          Компренде?
          Чакай, чакай да дойдат дано да дочакаш.... седмица най-много две така нали беше
          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Що триете мнения бе модчета лицемерни
            Нали живеем в свободна държава...ахъ верно,че демокрацияаа се оказа само бръщолевене и пълна цензура на това,което не ни изнася
            Пък и всичко вече е платено,така че ясно!
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от партиен куфар Разгледай мнение
              Какво мислите за намерението на ДПС в първите дни на парламента да внесат закон,
              с който :

Първо да се покажат всичките кредити на политици, кметове, държавни служители и магистрати в КТБ, както и сметките и фирмите на членовете на техните семейства.

Втората цел е да се оповестят реалните собственици на офшорки с кредити и депозити.
              Третата точка е БНБ да сключат договор с международна фирма с опит за проследяване на финансови потоци в КТБ.
              Подкрепям с две ръце.
              Защо ГЕРБ и БСП/Пръмова се дърпат ?
              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Ако не бяхме в ЕС, можеше да се чака и за след нова година (можеше и за след 2-3 години да се чака!). В момента обаче сме на 1 крачка от евросанкции. Това означава, че ако в близките дни не се отнеме лиценза на банката и не се каже - от тази дата изплащаме (или не се отвори банката, което е все по-малко вероятно) ЕК ще започне да налага глоби на България, които са от порядъка на няколко десетки хиляди евро за всеки ден, в който евродирективата за изплащането на депозитите не се изпълнява. Освен това може да стигне до спиране на еврофондовете за догодина, което ще е най-големият кошмар. 40% от бюджета се формира от еврофондовете.
                БНБ е опряна до стената и има зареден пистолет до главата и, който няма да се поколебае да гръмне всеки момент! Много скоро - ако не тази, то другата седмица лицензът на банката ще бъде отнет!
                Не се оказах прав - явно ще е по-другата седмица, а не другата
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

• Какво мислите за намерението на ДПС в първите дни на парламента да внесат закон,
                  с който :

Коментар

• Аз се казвам Карандаша и искам да спася КТБ. Наздраве и ме погледнете в очите.

Коментар

• След всичко изписано за КТБ - едно е ясно: Остап Бендер има достоен ученик в лицето на Цветан Василев!

Коментар

• Възможно ли е чисто юридически да се изплатят депозитите до 100 хил. а парите на останалите вложители да бъдат обърнати в акции и те да разпродадат активите и да разделят получените средства?

Ако влезнат синдцици ми се струва, че всичко ще бъде разпродадено под пазарната стойност. Вижте какво става във Виктория - квесторите си правят консултански договори за по 17 000 хил. лв. Така поне депозантите/акционери ще могат да следят за нормалната продажба на активите и това да не попаднат в някоя офшорка.

Коментар

• Да набуташ пари на държавни компании в КТБ и после да я сринеш може да се разгледа и като анти-държавна терористична дейност на КОИ и шефчетата срещу устоите на Държавата

Цацароооооов..

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                            Ще станат и задължителни,да не забравяме,че баце ви Боко е сол та*ак на ЕС...
                            Прави каквото му се каже,затова и европейските пари се наливаха в България почти без орязвания по негово време.И пак ще се налеят...Гтомче,е оттам ще дойдат.
                            Компренде?
                            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                              Блогъра с мустаците не е ли писал ?
                              Пѝса!

Ocean's 82
                              Yeah

Коментар

Надяваме се скоро!При одържавяване,което според мен е вече единствения вариант за спасение на банката,може да се почака още 2-3 месеца поне,но това беше и крайния вариант преди днешния ден.При фалит в края на месеца,началото на другия ще е до средата на декември...всичко изчистено.Личното ми мнение е,че въпреки повечето чакане КТБ не трябва да фалира.
                                И аз мисля, че не трябва да фалира. При фалита негативите ще са много повече, а това нарастване на кеша в банката надали е от такси за удостоверения. Май пак е използвана методиката на великите руски учени Нагоденко и Стъкмьов при дефиниране не дупката. Или са гледали какво пише в ПИК.

Коментар

Working...
                                X