If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти го остави другарят Волен Сидеров!
Факт е, че са изплатени над 3.5 милиарда лева от откраднатите пари в пирамидата от Цветан Василев, но какво правим с този престъпник Василев - за него няма ли да има затвор?
Вероятно няма да бъде осъден, защото държавата явно няма проблем - все пак през 2016г. например е предвидила дефицит от над 5 МИЛИАРДА лв. на НОИ.
Така, че откраднатите ЕДНОКРАТНО пари от КТБ са дори по-малко от поредния годишен дефицит на НОИ...
Много му се искаше на Другарят волен сидеров, понеже е КОМУНИСТ, да не бъдат изплатени гарантираните влогове в КТБ: - от 4 декември 2014г. до 18 декември 2015г. включително са изплатени 3 милиарда 664 милиона и 662 хиляди лв. на 110,495 вложители в КТБ
Ти го остави другарят Волен Сидеров!
Факт е, че са изплатени над 3.5 милиарда лева от откраднатите пари в пирамидата от Цветан Василев, но какво правим с този престъпник Василев - за него няма ли да има затвор?
Много му се искаше на Другарят волен сидеров, понеже е КОМУНИСТ, да не бъдат изплатени гарантираните влогове в КТБ: - от 4 декември 2014г. до 18 декември 2015г. включително са изплатени 3 милиарда 664 милиона и 662 хиляди лв. на 110,495 вложители в КТБ
Замитането е според мен от страна на правосъдния ни реформаторски министър, който не прави нищо, за да екстрадират Василев от Сърбия. Докато този човек не застане в съда ще продължаваме да си живеем във филма, който ни прожектират.
Благодаря за линка, но Дойче Веле - България отдавна не е информационен източник, а трибуна за пласиране на ТЯХНАТА гледна точка на паразити като Костов, Прокопиев и Иван Кръстев!
Така че предпочитам да вярвам на други източници...
Казва се Цветан Василев. Неговите подписи стоят под отпуснатите кредити на кухите фирми. Все едно не бяхме свидетели повече от 5 години как схемата с кухи фирми и отпуснати кредити от КТБ не превзе медийния пазар и стратегически за икономиката предприятия. Според мен трябва да се започне от него и надолу по веригата с всички останали замесени.
А дано стане нещо, но едва ли ще видим Цветан Василев в затвора!
Нека да цъфне цялата истина.Смятам,че основната истина не е излязла наяве,кой
и защо фалира банката?
Казва се Цветан Василев. Неговите подписи стоят под отпуснатите кредити на кухите фирми. Все едно не бяхме свидетели повече от 5 години как схемата с кухи фирми и отпуснати кредити от КТБ не превзе медийния пазар и стратегически за икономиката предприятия. Според мен трябва да се започне от него и надолу по веригата с всички останали замесени.
Имам един интересен въпрос, може би към модераторите. Сега като взеха лиценза на КТБ-то и се очаква доклад на одиторите, който да потвърди, че в банката не е останало абсолютно нищо, ще обявяваме ли и тази тема в несъстоятелност
Нека да цъфне цялата истина.Смятам,че основната истина не е излязла наяве,кой
и защо фалира банката?
Доста ДФ има в него.
Също ЦД,БФБ,Трейс , БТХ ,БТК и много други.
То има и доста интересни имена на физически лица в него! Оказва се, че Иво Прокопията хем е плюл по банката на Цецо Мустака, хем е държал няколко милиончета в нея за да лапа преференциална лихва от поне 9%!
Имам един интересен въпрос, може би към модераторите. Сега като взеха лиценза на КТБ-то и се очаква доклад на одиторите, който да потвърди, че в банката не е останало абсолютно нищо, ще обявяваме ли и тази тема в несъстоятелност
Коментар