IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• съни(тя

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Ама, ако може първо да сменим тези, които разиграха тази криза-фалит ...или системата за правене на закони
    Приказката за бардака и работничките в него, тук важи в пълна сила.
    Цонев и Борисов да правят нов закон мерси
    Малце корекция- новият закон са го подготвили Данчо (Ментата) Цонев и "преуспялият", не Борисов
    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
      Личното ми нение е,че към момента най спешно се нуждаем от един нов закон за банковата ни система и депозитите.
      Ясен,радикален и категоричен доколкото е възможно.
      Доверието на хората в системата е разклатено и всеки е нащрек.
      А на топъл казан малко му трябва....
      Цифрата в банките в прекалено примамлива,липсата на адекватни наказания и присъди по настоящия казус може да окуражи други банки да изкарат едни лесни милиарди,които никога и никъде в света иначе не биха могли да придобият ...
      Ама, ако може първо да сменим тези, които разиграха тази криза-фалит ...или системата за правене на закони
      Приказката за бардака и работничките в него, тук важи в пълна сила.
      Цонев и Борисов да правят нов закон мерси

А за опасността и с друга банка да се случи това ....търси политическо обвързване и там си отваряй очите
      Last edited by съни(тя); 23.10.2014, 23:56.

Коментар

• supertrader

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        В момента се нуждаем спешно от инфлация и само тя може да спаси спестяванията на хората и фирмите в банките.В условия на дефлация те не могат да оперират и са се превърнали в пирамиди засмукващи парите и ускоряващи дефлационните процеси, НО по важното е че за тях вече не е интересно да ги има като банки и с голяма вероятност са близо до момента в който искат да сложат чертата под сметката си за набиране на пари. Само инфлация може да им върне желанието да продължат да съществуват.
        Ъ?!?
        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Аlexander

В момента се нуждаем спешно от инфлация и само тя може да спаси спестяванията на хората и фирмите в банките.В условия на дефлация те не могат да оперират и са се превърнали в пирамиди засмукващи парите и ускоряващи дефлационните процеси, НО по важното е че за тях вече не е интересно да ги има като банки и с голяма вероятност са близо до момента в който искат да сложат чертата под сметката си за набиране на пари. Само инфлация може да им върне желанието да продължат да съществуват.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Трябва да чуем и Него....
            ТОЙ ще се изкаже като се сондират нагласите и понеже знаем как мисли ентеуегентния български "данъкоплатец", тия дни ТОЙ ще каже, че няма такова нещо и думите му са интерпретирани неправилно. Те Ройтерс се заплетоха в сложната му мисъл, та един Валери Симеонов ли да Го разбере...

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
              ГЕРБ и Патриотичният фронт са за оздравяване на КТБ
              ..............
              Ново 20
              Трябва да чуем и Него....
              И това ще мине ...

Коментар

• ГЕРБ и Патриотичният фронт са за оздравяване на КТБ

Обединихме се с ГЕРБ по въпроса да се оздрави КТБ. Управителният съвет на БНБ ще бъде изслушан защо банковият надзор на БНБ четири месеца бездейства.Не може да не се стигне до оздравяване, защото там са вложения на хиляди граждани и фирми. На едно мнение сме с ГЕРБ за оздравяване на КТБ. Това политическо решение бе огласено от лидера на Патриотичния фронт Валери Симеонов в "Лице в лице", където коментира днешното споразумение с ГЕРБ.

http://frognews.bg/news_78807/GERB-i...viavane-na-KTB

Ново 20

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Ще се окаже че вложителите при ц.в. в руската пирамида са най яките късметлии и единствените които ще си вземат парите от пирамида. Това няма да има повторение 100%.
                  Страхотна есенция на ситуацията. След многото, меко казано, странни мнения, които си изказвал тук, това те поставя в съвсем друга светлина. Крайно време беше

Коментар

• Аlexander

Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                    Личното ми нение е,че към момента най спешно се нуждаем от един нов закон за банковата ни система и депозитите.
                    ..
                    ....
                    Ретроактивен? А сегашния да се спазва ли, или не?

Коментар

• Личното ми нение е,че към момента най спешно се нуждаем от един нов закон за банковата ни система и депозитите.
                      Доверието на хората в системата е разклатено и всеки е нащрек.
                      А на топъл казан малко му трябва....
                      Цифрата в банките в прекалено примамлива,липсата на адекватни наказания и присъди по настоящия казус може да окуражи други банки да изкарат едни лесни милиарди,които никога и никъде в света иначе не биха могли да придобият ...
                      Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• За мен е доста интересно и че днес Виолина и ЛевУн нападнаха КТБ открито.
                        Явно акулите надушиха кръвчица и се възползваха.
                        Странно е как мълчаха от началото на кризата до днес.

Виолина Маринова: Едва ли ще се намери кой да плати за КТБ
                        http://www.standartnews.com/biznes-f...tb-259217.html

Банкери и икономисти: Единственият изход за КТБ е несъстоятелност
                        http://www.capital.bg/politika_i_iko...ustoiatelnost/

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Собственици на фонда за гарантиране са банките..никак няма да им хареса да платят ! На мен магистраладжиите не ми харесват и нека да барнат фонда за да отидат където им е мястото и без това банките чакат да ударят чертата на събраното. Мисля че те каквото събраха нямат намерение да го връщат и план графика им беше такъв. Ще се окаже че вложителите при ц.в. в руската пирамида са най яките късметлии и единствените които ще си вземат парите от пирамида. Това няма да има повторение 100%.
                          От това ме е най страх.Опасенията ми се засилват от тоталната безпомощност (умишлена или не ) на управляващите в сегашната ситуация,от диаметрално противоречивите доклади на БНБ и отговорните шефове от КТБ,от безкрайното протакане и пълната неизвестност.
                          Как при това положение да вярвам на банкова система ? Абсурд е ! А от всичко най ме е страх от последното ти изречение,защото кой квото и да говори си е точно така.
                          Ама от управляващите никой не смее да го изрече на глас.

Коментар

• ravnovеsie

Собственици на фонда за гарантиране са банките..никак няма да им хареса да платят ! На мен магистраладжиите не ми харесват и нека да барнат фонда за да отидат където им е мястото и без това банките чакат да ударят чертата на събраното. Мисля че те каквото събраха нямат намерение да го връщат и план графика им беше такъв. Ще се окаже че вложителите при ц.в. в руската пирамида са най яките късметлии и единствените които ще си вземат парите от пирамида. Това няма да има повторение 100%.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение

А поводи ще се намерят в изобилие, та струва ли си да се добавят зорлем нови - от типа: "Дайте сега с държавни пари да спасяваме вложителите (с над 100 000 евро) в КТБ, а междувременно да орежем всичко до кокал, с аргумента, че ни бил висок дефицита ..."
                              Ясно...може би това е имал в предвид.И с право мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Ти и ева мамата на тая котка.От това котка повече няма да стане!
                                Ми стават грешки понякога

Коментар

Working...
                                X