If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе стига с тези партенки на ПИГ. Големите играчи не си държат парите в банки, още по-малко в БГ. Да не говорим, че подобен род комисионни стандартно се плащат през офшорки.
В КТБ са лузъри като мен и Веждичката, дето са си спестили платили данъци и поне нямат идея какво - БУХ в КТБ
Ще се изненадаш какви недалновидни решения вземат хора с много пари.Като минат през офшорки нали знаеш, че светват на около 10на разузнавания минимум?
Президентът много ясно, че ще си ги държи в КТБ, ясно защо.
Премиерът и той ясно защо ще ги държи в КТБ, пак ясно защо, ама по друга линия.
Толкова завоалирано са ги описали, че няма как да се сети човек.
Абе стига с тези партенки на ПИГ. Големите играчи не си държат парите в банки, още по-малко в БГ. Да не говорим, че подобен род комисионни стандартно се плащат през офшорки.
В КТБ са лузъри като мен и Веждичката, дето са си спестили платили данъци и поне нямат идея какво - БУХ в КТБ
Ами неприятна е ситуацията.Както го смятахме, ако сте на 1 ред ФГВБ и негарантираните вземате пропорционално на това, с което сте вътре.
ФГВБ ще е с около 3,5 млрд, негарантираните са около 2,5 млрд, т.е. на на всеки 100 лева за ФГВБ отиват 60-на лева (60%), за вас 40-на (40%)- по груби сметки.Това никъде не го пише затова не го приемай за чиста монета.Освен това нямам идея как ще се разпределят парите към негарантираните при осребряване на активите - дали се дели на 100 парчета или пропорционално на размера на депозитите.
"ПИК научи, че в момента политици обсъждат промяна в закона, който да даде възможност за премахване на автоматизма при отнемането на лиценза, за да се даде време намиране на друго решение за оздравяване на банката.
Финансови експерти споделиха пред ПИК, че са скептични по отношение на оздравяването на банката.
Според тях заявеното намерение от представители на Оманския фонд да налеят 1 млрд. евро за спасяването на банката е крайно несериозно.
Дори и при тази ситуация за изправянето на крака на КТБ ще бъде необходим още 1 млрд. евро, който няма откъде да дойде.
Сериозна част от политиците се обявиха твърдо против държавна помощ за оздравяването на банката.
Така единствената реално възможност за оздравяване на банката е законопроектът, който внесоха депутатите от ДПС Делян Пеевски и Йордан Цонев."
Има ли шанс след продажба на активи да ми върнат 46 000 лв?
242 000 лева ли си имал?
Силно се съмнявам, че дори малка част от активите ще бъдат осребрени.
А, ако не се лъжа негарантираните сте на 1 ред с ФГВБ? Някой да ме поправи, ако не е така.
Това ДС всичките са си една партия. Сега пък Валери Симеонов иска да спасява парите на олигарсите. Издънки на Пеевски и компания все изпълзяват от някъде.
Коментар