IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

В главните роли Делян Пеевски и Сотир Цацаров
    Цецо ще си върне това, което му причиниха - това ми е шестото чувство.

Коментар

• В главните роли Делян Пеевски и Сотир Цацаров

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Аз съм склонен да вярвам на ПИК когато става дума за КТБ.

Това обяснява голямото напъване на Костов да открадне пари от данъкоплатците за спасяването на собствената си кожа. Неговата кожа
        Хората черпят информация от първа ръка (най-първата), така че относно КТБ и аз им вярвам.

Коментар

• Аз съм склонен да вярвам на ПИК когато става дума за КТБ.

Това обяснява голямото напъване на Костов да открадне пари от данъкоплатците за спасяването на собствената си кожа. Неговата кожа

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            Абе стига с тези партенки на ПИГ. Големите играчи не си държат парите в банки, още по-малко в БГ. Да не говорим, че подобен род комисионни стандартно се плащат през офшорки.
            В КТБ са лузъри като мен и Веждичката, дето са си спестили платили данъци и поне нямат идея какво - БУХ в КТБ
            Ще се изненадаш какви недалновидни решения вземат хора с много пари.Като минат през офшорки нали знаеш, че светват на около 10на разузнавания минимум?
            Президентът много ясно, че ще си ги държи в КТБ, ясно защо.
            Премиерът и той ясно защо ще ги държи в КТБ, пак ясно защо, ама по друга линия.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Бивш президент и бивш премиер кътат над 180 млн. лева в КТБ, треперят да не изгорят!
              http://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%...ews243060.html

Толкова завоалирано са ги описали, че няма как да се сети човек.
              Абе стига с тези партенки на ПИГ. Големите играчи не си държат парите в банки, още по-малко в БГ. Да не говорим, че подобен род комисионни стандартно се плащат през офшорки.
              В КТБ са лузъри като мен и Веждичката, дето са си спестили платили данъци и поне нямат идея какво - БУХ в КТБ

Коментар

• Бивш президент и бивш премиер кътат над 180 млн. лева в КТБ, треперят да не изгорят!
                http://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%...ews243060.html

Толкова завоалирано са ги описали, че няма как да се сети човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                  Има ли шанс след продажба на активи да ми върнат 46 000 лв?
                  за имане - има, такъв си е реда. въпроса кога и какво ще съберат (осребрят), за да ти дойде реда. дано всичко да е ОК рано или късно !

Коментар

същност 247 смятам с 200 а те са 196
                    Ами неприятна е ситуацията.Както го смятахме, ако сте на 1 ред ФГВБ и негарантираните вземате пропорционално на това, с което сте вътре.
                    ФГВБ ще е с около 3,5 млрд, негарантираните са около 2,5 млрд, т.е. на на всеки 100 лева за ФГВБ отиват 60-на лева (60%), за вас 40-на (40%)- по груби сметки.Това никъде не го пише затова не го приемай за чиста монета.Освен това нямам идея как ще се разпределят парите към негарантираните при осребряване на активите - дали се дели на 100 парчета или пропорционално на размера на депозитите.

Коментар

• [
                      Last edited by ЧОКО&БОКО; 30.10.2014, 14:29.

Коментар

• Квото и да си говорим, от ПИК инфото излиза най-достоверно винаги

Политици в отчаян опит да спасят КТБ чрез промяна в закон! Финансисти: Скептични сме, че Оманският фонд ще налее 1 млрд. евро в банката

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews242942.html

"ПИК научи, че в момента политици обсъждат промяна в закона, който да даде възможност за премахване на автоматизма при отнемането на лиценза, за да се даде време намиране на друго решение за оздравяване на банката.

Финансови експерти споделиха пред ПИК, че са скептични по отношение на оздравяването на банката.

Според тях заявеното намерение от представители на Оманския фонд да налеят 1 млрд. евро за спасяването на банката е крайно несериозно.

Дори и при тази ситуация за изправянето на крака на КТБ ще бъде необходим още 1 млрд. евро, който няма откъде да дойде.

Сериозна част от политиците се обявиха твърдо против държавна помощ за оздравяването на банката.

Така единствената реално възможност за оздравяване на банката е законопроектът, който внесоха депутатите от ДПС Делян Пеевски и Йордан Цонев."

Демек, мъката продължава...

Коментар

Колко си имал?

Коментар

242 000 лева ли си имал?
                            Силно се съмнявам, че дори малка част от активите ще бъдат осребрени.
                            А, ако не се лъжа негарантираните сте на 1 ред с ФГВБ? Някой да ме поправи, ако не е така.

Коментар

• Има ли шанс след продажба на активи да ми върнат 46 000 лв?

Коментар

• Това ДС всичките са си една партия. Сега пък Валери Симеонов иска да спасява парите на олигарсите. Издънки на Пеевски и компания все изпълзяват от някъде.

Коментар

Working...
                                X