Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемалко по-различно стоят нещата .................... тука го извъртяха Цв.Василев
Как човек на Пеевски и Бойко Борисов прилапа завод "Рубин"
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВасилев е продал "Рубин" за 25 милиона лева.
Активите на КТБ/ТЦ ИМЕ ударно се осребряват в полза на държавата...
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...B0_460013.html
Как човек на Пеевски и Бойко Борисов прилапа завод "Рубин"
Коментар
-
някои случки стават все по-трудни за ...смилане
http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews286703.html
Коментар
-
Василев е продал "Рубин" за 25 милиона лева.
Активите на КТБ/ТЦ ИМЕ ударно се осребряват в полза на държавата...
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...B0_460013.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеДа и аз точно това си мислих. Прокопиев иска да сменя ръководството на КФН, за да сложи негови хора там, сега иска и в БНБ да си набута хората. А цялата тази врява, която вдига играе в полза на мамин Делянчо, който съвсем скоро може да инициира тези промени, защото уж "хората го искат" и така да довърши започнатото от Прокопито. Според мен договорката е червенобузко да свърши тая работа, а Пеевски да му даде лиценз за банка, който БНБ на няколко пъти му е отказвала. После ще видим как всичките активи на Пеевски се претопяват и минават под шапката на новата банка на Прокопиев. Това е малко като схема за пране на пари. Нали се сещаш, като минат през чистата и неопетнена с безупречна репотацийка банчица на Прокопито и после ДП става добре облечен бизнесмен или както той сам се определи, един успял мъж на 30. А и да не забравяме, че Прокопито има да връща доста милиони на Алфабанк (, а и може би и доста други банки). Така май и двамата си решават проблемчетата, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепак бъркаш двата щата
от "капитал" са я търсили за конфликта на интереси с брат и от ПИБ
а аз казах, че всеки може да напише подобна бележка "издадена" от КТБ, където и ти се намеси, че е отказала коментар като не си е вдигала телефона
дали правиш разлика между двете неща??? .............. някаква атака има срещу жената от тандема прокопиев/пеевски и ще я изгонят съвсем скоро явно
като правите завера срещу някого поне изпипвайте нещата защото понякога ви четат интелигентни хора които могат да разграничат написаното в две статии
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепак бъркаш двата щата
а аз казах, че всеки може да напише подобна бележка "издадена" от КТБ, където и ти се намеси, че е отказала коментар като не си е вдигала телефона
дали правиш разлика между двете неща??? .............. някаква атака има срещу жената от тандема прокопиев/пеевски и ще я изгонят съвсем скоро явно
като правите завера срещу някого поне изпипвайте нещата защото понякога ви четат интелигентни хора които могат да разграничат написаното в две статииПред "Капитал" Нели Кордовска коментира, че позицията й по въпроса с местоработата на брат й се изчерпва с отговорите на БНБ, а по въпроса за това дали има депозит в КТБ заяви, че е в работна среща и да я потърсим по-късно. Впоследствие ръководителят на "Банков надзор" не вдигаше мобилния си телефон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕУементарно погледнато Капитал са я дирили, а защо спряла да вдига, е това се питаме всички. Ако да нямаше печат и беше парлама БнБ да бе опровергала на мига. Ако ли не-много почва да мирише.
като правите завера срещу някого поне изпипвайте нещата защото понякога ви четат интелигентни хора които могат да разграничат написаното в две статии
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениена вас в карлуково не ви ли спират нета след 22 часа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезапиването ти е като на човек който лично я е търсил или някой около него е търсил въпросната държавна служителка
остава сега да ни кажеш кой я е търсил, какво сте я питали и защо се е наложило да спре да си вдига телефона
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнениеНе се пенЯви много че ще ти паднат батериите. АЗ СЪМ ТОЯ ДЕТО ЩЕ Я ТЪРСИ (след време) И АЗ СЪМ ТОЯ ДЕТО ЩЕ И ТЪРСИ СМЕТКА ПРИЖИВЕ. И аз съм тоя пред когото тая мастия ще влачи миризливите си черва и ще моли за милост напразно. Аз съм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезапиването ти е като на човек който лично я е търсил или някой около него е търсил въпросната държавна служителка
остава сега да ни кажеш кой я е търсил, какво сте я питали и защо се е наложило да спре да си вдига телефона
Коментар
Коментар