IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Пълния списък с фирмите-длъжници на КТБ тук http://www.bulgaria.utre.bg/authors/...zhnitsi_na_ktb
    Това някаква новина ли трябва да е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
      Народните избранници гласуваха ЗА изплащането на гарантираните, в къв срок не е ясно ,и за наемане на фирма от БНБ която да намери откраднатите пари и да установи че и те са откраднати. и не гарантираните няма да видят нищо от тях.
      Е то няма какво да го гласуват, те са си гарантирани, има си закони, срокове и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
        мда...а за горницата след гарантираните отделно дело...
        За тях остави, не си успял да оцениш риска, така че да решиш дали да го поемеш или не! И сега не оценяваш правилно ефекта от фалита! Разбирам че не си в състояние да го направиш без да вземаш под влияние интереса си!

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
          Народните избранници гласуваха ЗА изплащането на гарантираните, в къв срок не е ясно ,и за наемане на фирма от БНБ която да намери откраднатите пари и да установи че и те са откраднати. и не гарантираните няма да видят нищо от тях.

Демек гласуваха това което по закон е ясно, нали те са го гласували някога!
          А срока е ясен до двадесет дни след отнемането на лиценза, тия ме спукаха от смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
            Удачен момент оная шаврантия Цецо да почне да пее (ако ще пее де)...
            според мен е отписал вече банката, изтъргувал е мълчанието за съдебно разтакаване и оправдателна присъда накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
              Тествана е вече ДСК-с личната карта и договорчето.
              Никакво договорче, само лична карта трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ми от 230 хиляди, достатъчни са 1000
                Не мисля, че ще има драми....ще се лутат, ще се лутат, но ще се оправят....напрежението ще спадне....после ще е интересно делото за Лиценза, а и другите дела срещу държавата.....но те ще са вече за по ограничен кръг публика....пък политиците още доста ще си чешат езиците с темата....

Коментар

• Удачен момент оная шаврантия Цецо да почне да пее (ако ще пее де)...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Надали има много "баби Гицки" с пари в КТБ...
                    Ми от 230 хиляди, достатъчни са 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                      Тествана е вече ДСК-с личната карта и договорчето.
                      И зелената книжка

Ех Орбане, Орбане.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                        Алтернативната доходност за периода от шест месеца ли?
                        мда...а за горницата след гарантираните отделно дело...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Няма да има опашка за изплащане. Мъдрите идиоти казаха всеки да си подадял молба, къде да му я изплатят. А то това няма да изисква никакви опашки. Представям си само как баба Гицка си пише IBAN-a в молбата
                          Надали има много "баби Гицки" с пари в КТБ...

Коментар

• Пълния списък с фирмите-длъжници на КТБ тук http://www.bulgaria.utre.bg/authors/...zhnitsi_na_ktb
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение

Тоя момент съм го изпуснал? Към кого?
                              Ми, към Менда явно
                              Тя беше геният на мисълта.
                              Абе мани, направо ми се рИве

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                                „Има едни сигурни печеливши от аферата с КТБ. Това ще бъдат няколко адвокатски кантори, които ще участват в съдебните дела дали лицензът е даден правилно", смята банкерът Хампарцумян

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/hampartzymyan-go...#ixzz3HizJfX1H
                                Ясно е че адвокатите и докторите ще спечелят... но за съжаление всички останали губят и ще продължават да губят. Защото основите на тая държава са поставени върху абсолютни лъжи. 25 години всичко е една лъжа и бутафория. Няма никаква демокрация, нито пазарна икономика. Просто партията си назначи хора за бизнесмени и политици... и междинния резултат е това... крайния резултат... е крайният резултат ще е тотален колапс на държавата.

А тези циркове дето ги гледаме сега са просто за успокоение на хората... но пари няма... няма и да има... а скоро ще спрат и кредити да дават на нашата държава.

25 години се изхранваме от скрап... този скрап няма да е вечен, един ден ще свърши... но явно назначените ни политици и бизнесмени не го осъзнават това.

Коментар

Working...
                                X