Първоначално изпратено от xaro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ грешка си. По-добре хич отколкото риск за мижави 2%!
Тези, които се лакомят за 2% приличат на някои, които събират жълти стинки по асфалта пред вървящ след тях валяк! Рано или късно валяка ще ги застигне и тогава ще има изпълнение като онази жаба, която видяла валяка в последия момент и извикала "Внимавайтеееееее валяк-к-к-к-к-к-к-к..."
А тия другите как се казваха,скоро ще ги научи цела България..вчера на бензиностанцията платих с тях,верно бе нема майтапМнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеНяма къде да избягаш...аз ще се връщам на ония 2% годишно като отмине бурята и хоризонта се проясни.
Все е нещо.По добре от хич.
Тези, които се лакомят за 2% приличат на някои, които събират жълти стинки по асфалта пред вървящ след тях валяк! Рано или късно валяка ще ги застигне и тогава ще има изпълнение като онази жаба, която видяла валяка в последия момент и извикала "Внимавайтеееееее валяк-к-к-к-к-к-к-к..."Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВидях.Повече напарфюмирани и подстригани отчети не ми се четат честно казано.
По някоя от медиите споменаха, че щяла да се ангажира и Световната банка...
да ни сервират,а лошите да ги замитат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТи видя ли какви резултати изкарват банките за годината.Почвам да си мисля,че кучетата си лаят,кервана си върви и който не го закачат прави си пари.
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЯвно има такава оферта, казаха, че е депозирана и в МФ, ама какво има зад нея и другаря Сукманджиев......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеТова се нарича "яко секс", напред назад... нагоре надолу... още много ще има да я лашкат тая банка... и нейните вложители.
Явно народеца не е изтрещял достатъчно и искат да го допобъркат.
Ама на теб ти е все едно,ти си от групата на тоя руския трол, гтомМнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАз за тема във форума говорех.
Иначе ще гледам да бягам далеч от бг банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
Скоро ще страдаш от разплащането с вложителите!
Давй го по-спокойно обаче,че много хора взеха да си отиват от злоба...инфаркти братче кво да праишLast edited by kig36; 03.11.2014, 20:48.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИначе ще гледам да бягам далеч от бг банки.
Все е нещо.По добре от хич.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИди в Ти Би Ай там дават повечко
Иначе ще гледам да бягам далеч от бг банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩе емигрирам към ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩе емигрирам към ПИБСметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩе емигрирам към ПИБ
Коментар
Коментар