IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
    ПИБ ще е една от банките в който ще изплащат парите!
    Ми те парите на ФГВБ отдавна са си там.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      В грешка си. По-добре хич отколкото риск за мижави 2%!

Тези, които се лакомят за 2% приличат на някои, които събират жълти стинки по асфалта пред вървящ след тях валяк! Рано или късно валяка ще ги застигне и тогава ще има изпълнение като онази жаба, която видяла валяка в последия момент и извикала "Внимавайтеееееее валяк-к-к-к-к-к-к-к..."
      Обясни за ценните метали малко,гледам всеки ден се покачва цената
      А тия другите как се казваха,скоро ще ги научи цела България..вчера на бензиностанцията платих с тях,верно бе нема майтап
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
        Няма къде да избягаш...аз ще се връщам на ония 2% годишно като отмине бурята и хоризонта се проясни.
        Все е нещо.По добре от хич.
        В грешка си. По-добре хич отколкото риск за мижави 2%!

Тези, които се лакомят за 2% приличат на някои, които събират жълти стинки по асфалта пред вървящ след тях валяк! Рано или късно валяка ще ги застигне и тогава ще има изпълнение като онази жаба, която видяла валяка в последия момент и извикала "Внимавайтеееееее валяк-к-к-к-к-к-к-к..."
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Видях.Повече напарфюмирани и подстригани отчети не ми се четат честно казано.

По някоя от медиите споменаха, че щяла да се ангажира и Световната банка...
          Вероятно предстои покачване на акциите,защото все хубави новини започнаха
          да ни сервират,а лошите да ги замитат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Ти видя ли какви резултати изкарват банките за годината.Почвам да си мисля,че кучетата си лаят,кервана си върви и който не го закачат прави си пари.
            Видях.Повече напарфюмирани и подстригани отчети не ми се четат честно казано.

Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Явно има такава оферта, казаха, че е депозирана и в МФ, ама какво има зад нея и другаря Сукманджиев......
            По някоя от медиите споменаха, че щяла да се ангажира и Световната банка...

Коментар

• Явно има такава оферта, казаха, че е депозирана и в МФ, ама какво има зад нея и другаря Сукманджиев......
              И това ще мине ...

Коментар

• това с новата оферта съвпада с това което каза малката секира преди няколко седмици при цветанка ризова,че офертата била друга,а не тази на епик и оманците

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                  Това се нарича "яко секс", напред назад... нагоре надолу... още много ще има да я лашкат тая банка... и нейните вложители.

Явно народеца не е изтрещял достатъчно и искат да го допобъркат.
                  Визираш едите вложители предполагам,защото останалите сме екстра,даже и лихви течат...лол,лол,лол
                  Ама на теб ти е все едно,ти си от групата на тоя руския трол, гтом

Коментар

Аз за тема във форума говорех.
                    Иначе ще гледам да бягам далеч от бг банки.
                    Ти видя ли какви резултати изкарват банките за годината.Почвам да си мисля,че кучетата си лаят,кервана си върви и който не го закачат прави си пари.

Коментар

• Къде се загуби толкова време бе,скъсан джоб
                      Скоро ще страдаш от разплащането с вложителите!
                      Давй го по-спокойно обаче,че много хора взеха да си отиват от злоба...инфаркти братче кво да праиш
                      Last edited by kig36; 03.11.2014, 20:48.

Коментар

Няма къде да избягаш...аз ще се връщам на ония 2% годишно като отмине бурята и хоризонта се проясни.
                        Все е нещо.По добре от хич.
                        Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Иди в Ти Би Ай там дават повечко
                          Аз за тема във форума говорех.

Коментар

Ще емигрирам към ПИБ
                            ПИБ ще е една от банките в който ще изплащат парите!

Коментар

Ще емигрирам към ПИБ
                              Значи си пристрастен към форумите и се презастраховаш с продължението на темата
                              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

Ще емигрирам към ПИБ
                                Иди в Ти Би Ай там дават повечко

Коментар

Working...
                                X