If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въпросът ми е ако спечели банката делото за лиценза или фалита ,какво следва с акциите .....като цена ...понеже тогава няма да има нищо зад тях ,но пък стават може би като кредитор ..първи да кажем....възможно ли е...
Не би трябвало да ме питаш сериозно - винаги съм казвал, че съм аматьорчик ... правя преценките си на база сантимент, не и фундамент ...както и да звучи
Много хора тук могат да дадат квалифицирано мнение - стига да им го поискаш .
Дали би могло да я оценят на номинал, в случай, че и върнат лиценза ?
- зависи от оценителя. Възможно, но могат и да приемат, че собствения капитал е клонял към отрицателен в момента на нейното затваряне ...
- кой по ред кредитор могат евентуално да се явят ? - според мен някъде по средата на опашката .
Единствената причина да задавам аз подобни въпроси е случай, че вече ги притежавам - купувани преди миналото лято.....
В тази хипотеза бих си ги държал - щеше да ми е все тая дали съм изгорил 98 или 100% от стойността им.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Как се изчислява поносим риск , когато залагаш 1/20 ?
Честно казано не знам. Някои търгуват и Енергони и дори печелят ...
В посочения от теб пример има нещо по съществено дори от цената , което винаги съм избягвал - ниската ликвидност.
Накратко - за себе си определям шанса за подобна развръзка клонящ към 0.
Имам усещането, че всички актьори в тази драма заедно ще заровят кучето ....
Въпросът ми е ако спечели банката делото за лиценза или фалита ,какво следва с акциите .....като цена ...понеже тогава няма да има нищо зад тях ,но пък стават може би като кредитор ..първи да кажем....възможно ли е...
понеже завеждаш банките....
каква е вероятността ако си купя стотина акции на 30,50 ст след време ако Корп спечели някое дело в Страсбург за умишлен фалит или нещо подобно да ми изплатят по номинала от 10 лв....тези акции...
само идеЯ---
Как се изчислява поносим риск , когато залагаш 1/20 ?
Честно казано не знам. Някои търгуват и Енергони и дори печелят ...
В посочения от теб пример има нещо по съществено дори от цената , което винаги съм избягвал - ниската ликвидност.
Накратко - за себе си определям шанса за подобна развръзка клонящ към 0.
Имам усещането, че всички актьори в тази драма заедно ще заровят кучето ....
Относно завеждането на дело - редно е след като има яснота за правотата си , но
.... срещу цитираните лица или срещу България ... за по-лесно
понеже завеждаш банките....
каква е вероятността ако си купя стотина акции на 30,50 ст след време ако Корп спечели някое дело в Страсбург за умишлен фалит или нещо подобно да ми изплатят по номинала от 10 лв....тези акции...
само идеЯ---
Относно завеждането на дело - редно е след като има яснота за правотата си , но .... срещу цитираните лица или срещу България ... за по-лесно
Според мен и той и управляващите тук си правят цирк... Нито нашите го арестуваха докато бе тук в България след фалита на банката, нито го искаха като бе във Виена. Василев пък само "Аз ей сега ще направя страшни разкрития..." и толкоз. Не, че съм очаквал да каже нещо, но то е вече смешно едно име да не смее да спомене.. Целия живот е сцена, както е казал Шекспир. Тия са бита карта, но от снощи съм забил поглед в още една компанията която се търгуваше на БФБ и която ми мирише на проблемна. Този път обаче не е банка и ще я чопля още, но ми замириса, точно както КТБ ми замириса октомври 2013 г. Нооо да видим... А с Цецко, всичко ще си остане на приказки. Съдиите в Страсбург ще се смеят ако адвокат отиде при тях с подобно дело
Кой знае от коя куха ПР ка е писано това като му прочетох изказа.. Голямо казване, без да се каже нищо съществено. Дори библията не е така скучна за четене като ПР изявленията.
ПС: Бих се радвал обаче да заведе дело или да се опита да заведе, за да видя физиономиите на съдиите. Надявам се и Георги Агафонов да заведе дело за съсипването на банка "Славяни", а Йосифов или както там беше за "Първа Частна Банда"
Другарю, то и от теб нищо смислено не е излезнало ма си нацвъкал 15000 поста. и от държавните органи нищо смислено не излиза ама ако ги слуша скъсват се от бачкане ЗА НАРОДА така че тоя номер явно върви в БГ
Кой знае от коя куха ПР ка е писано това като му прочетох изказа.. Голямо казване, без да се каже нищо съществено. Дори библията не е така скучна за четене като ПР изявленията.
ПС: Бих се радвал обаче да заведе дело или да се опита да заведе, за да видя физиономиите на съдиите. Надявам се и Георги Агафонов да заведе дело за съсипването на банка "Славяни", а Йосифов или както там беше за "Първа Частна Банда"
Относно завеждането на дело - редно е след като има яснота за правотата си , но
.... срещу цитираните лица или срещу България ... за по-лесно
Каква ирония - от банкер да те направят блогър ...
Цветан Василев:'Единствената ми опция в момента е да съдя българската държава за умишленото съсипване на КТБ АД в името на всички несправедливо пострадали от този зловещ сценарий, разработен и реализиран с подкрепа на множество държавни институции!''' Банкерът отправя и редица въпроси към прокуратурата и Българската народна банка в изявление, публикувано на личния му сайт. http://www.vassilev.bg/bg/%D0%BE%D1%...B2%D0%B8-_7_32
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар