Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Въпросът ми е ако спечели банката делото за лиценза или фалита ,какво следва с акциите .....като цена ...понеже тогава няма да има нищо зад тях ,но пък стават може би като кредитор ..първи да кажем....възможно ли е...
Много хора тук могат да дадат квалифицирано мнение - стига да им го поискаш .
Дали би могло да я оценят на номинал, в случай, че и върнат лиценза ?
- зависи от оценителя. Възможно, но могат и да приемат, че собствения капитал е клонял към отрицателен в момента на нейното затваряне ...
- кой по ред кредитор могат евентуално да се явят ? - според мен някъде по средата на опашката .
Единствената причина да задавам аз подобни въпроси е случай, че вече ги притежавам - купувани преди миналото лято.....
В тази хипотеза бих си ги държал - щеше да ми е все тая дали съм изгорил 98 или 100% от стойността им.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак се изчислява поносим риск , когато залагаш 1/20 ?
Честно казано не знам. Някои търгуват и Енергони и дори печелят ...
В посочения от теб пример има нещо по съществено дори от цената , което винаги съм избягвал - ниската ликвидност.
Накратко - за себе си определям шанса за подобна развръзка клонящ към 0.
Имам усещането, че всички актьори в тази драма заедно ще заровят кучето ....
Въпросът ми е ако спечели банката делото за лиценза или фалита ,какво следва с акциите .....като цена ...понеже тогава няма да има нищо зад тях ,но пък стават може би като кредитор ..първи да кажем....възможно ли е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепонеже завеждаш банките....
каква е вероятността ако си купя стотина акции на 30,50 ст след време ако Корп спечели някое дело в Страсбург за умишлен фалит или нещо подобно да ми изплатят по номинала от 10 лв....тези акции...
само идеЯ---
Честно казано не знам. Някои търгуват и Енергони и дори печелят ...
В посочения от теб пример има нещо по съществено дори от цената , което винаги съм избягвал - ниската ликвидност.
Накратко - за себе си определям шанса за подобна развръзка клонящ към 0.
Имам усещането, че всички актьори в тази драма заедно ще заровят кучето ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОтносно завеждането на дело - редно е след като има яснота за правотата си , но
.... срещу цитираните лица или срещу България ... за по-лесно
каква е вероятността ако си купя стотина акции на 30,50 ст след време ако Корп спечели някое дело в Страсбург за умишлен фалит или нещо подобно да ми изплатят по номинала от 10 лв....тези акции...
само идеЯ---
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОтносно завеждането на дело - редно е след като има яснота за правотата си , но .... срещу цитираните лица или срещу България ... за по-лесноhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКой знае от коя куха ПР ка е писано това като му прочетох изказа.. Голямо казване, без да се каже нищо съществено. Дори библията не е така скучна за четене като ПР изявленията.
ПС: Бих се радвал обаче да заведе дело или да се опита да заведе, за да видя физиономиите на съдиите. Надявам се и Георги Агафонов да заведе дело за съсипването на банка "Славяни", а Йосифов или както там беше за "Първа Частна Банда"Last edited by tarantulata; 06.04.2015, 15:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКой знае от коя куха ПР ка е писано това като му прочетох изказа.. Голямо казване, без да се каже нищо съществено. Дори библията не е така скучна за четене като ПР изявленията.
ПС: Бих се радвал обаче да заведе дело или да се опита да заведе, за да видя физиономиите на съдиите. Надявам се и Георги Агафонов да заведе дело за съсипването на банка "Славяни", а Йосифов или както там беше за "Първа Частна Банда"
.... срещу цитираните лица или срещу България ... за по-лесноЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКаква ирония - от банкер да те направят блогър ...
ПС: Бих се радвал обаче да заведе дело или да се опита да заведе, за да видя физиономиите на съдиите. Надявам се и Георги Агафонов да заведе дело за съсипването на банка "Славяни", а Йосифов или както там беше за "Първа Частна Банда"http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМноо ме кефи цецо, пожелавам му да мачка все така.
Няма препоръка
Татко ще ми купи колело, но някой друг път Само да не осъди държаватаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Цветан Василев:'Единствената ми опция в момента е да съдя българската държава за умишленото съсипване на КТБ АД в името на всички несправедливо пострадали от този зловещ сценарий, разработен и реализиран с подкрепа на множество държавни институции!''' Банкерът отправя и редица въпроси към прокуратурата и Българската народна банка в изявление, публикувано на личния му сайт. http://www.vassilev.bg/bg/%D0%BE%D1%...B2%D0%B8-_7_32
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар