IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Абе жалко за тия дето с честен труд са си изкарвали парите и им изгоряха в КТБ.На политиците парите не ги жаля щото те пак ще си откраднат.

Освен много да се трудят е трябвало и малко да помислят....
    Можеха да инвестират в Меком, като мене.....

Коментар

• Абе жалко за тия дето с честен труд са си изкарвали парите и им изгоряха в КТБ.На политиците парите не ги жаля щото те пак ще си откраднат.

Коментар

• Аз нещо не разбирам...
        Когато държавата дава 1.3 млрд за да спасява една банка, не трябва ли да назначи свой човек в борда и няколко в изпълнителните органи, за да контролират как се изразходват тези пари.....?!
        Тия само лапат изтърбушени "активи" - последната им покупка ме разби.....( по спомен)
        Купуват едно предприятие за десетина милиона , а те са му кредитора и висят с 20 млн...
        Не разбирам - като го купят, го отписват от лошите си кредити ли ...???
        Е тва правят мутрите - въртят едно ла,но и си го продават помежду си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Излиза че някой баш тарикат прецака всички тарикати.Това обаче не е Цветан Василев.Някой друг е зад всичко.Василев е бушон обаче се питам дали всички тия ужилени тарикати няма да направят така че на тоя който им спретна всичко това няма да му се покаже носа през чимшира .Става въпрос за страшно страшно много пари а някой и за 1000 лв не прощават.Рано или късно сценариста на тоя пладнешки обир ще бъде пътник.
          Имам си теория.. Че Василев, за когото иначе съм чувал все хубави неща и че е човек които е помагал на мнозина независимо от произхода им, е смятал да прави наистина нормална банка, но е затънал, притискали са го да делят и накрая му е паднало пердето и е набухал колкото се може повече кинти преди да изчезне, а с него и една галактика политици. Виж, че дори не го задържаха докато ставаше данданията тук, а когато замина в чужбина минаха седмици докато с клизма го обявиха за издирване, но никой не си дава зор, защото отвори ли уста горят и те.. Обаче сега е той е по-удобен мъртъв отколкото жив, освен ако не се е застраховал и за това, ако счупи нокът да изплуват компромати... Това е само теория разбира се, но наистина не мисля, че е бил мошеник, поне в началото, но после няма как и той се е овълчил. От миналата есен откак имах един малък проблем с Виваком се бях разровил покрай КТБ и ако не друго се убедих, че между компаниите и банката майка и Василев в нея, връзката няма или тя е зле, а по веригата е пълно с некадърни лапачи, които не е ясно защо са на постовете си. Това ме бе накарало да търся още инфо и в един момент вече пет пари не давах за акциите им. Били са може би в началото... когато Стоичков риташе по рекламата им, ама после са станали като банка от 90 те години, или може би винаги са били такава, не знам. Навремето мислих, че КТБ може и да стане някаква бутикова банка за избрани клиенти и с някакви по-специални услуги за такива, но проблема е, че тук няма такава клиентела или ако има тя не обича да си плаща, а и прекалено много се разрастна и се набута в много сделки с държавата. А който бачка с държавата или с общината, се налага да дели пари, а понякога политиците стават така алчни когато им даваш пари, че в един момент искат толкова, че за бизнеса не остават кинти, защото си мислят, че парите ги вадиш от въздуха. Знам ли, но умрели вероятно ще има.
          Last edited by Jay Gould; 19.11.2014, 05:07.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Много хора си слагаха парите в КТБ точно защото това е банката на Пеевски, Василев и хора близки до властта, така, че няма какво да мрънкат сега, че било скандално. Нали точно това им харесваше?! Че е банка на тарикатите и оправните..
            Излиза че някой баш тарикат прецака всички тарикати.Това обаче не е Цветан Василев.Някой друг е зад всичко.Василев е бушон обаче се питам дали всички тия ужилени тарикати няма да направят така че на тоя който им спретна всичко това няма да му се покаже носа през чимшира .Става въпрос за страшно страшно много пари а някой и за 1000 лв не прощават.Рано или късно сценариста на тоя пладнешки обир ще бъде пътник.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Искров подава оставка след половинчасова среща с Борисов? Управителят на БНБ влезе с кола през служебния вход, скри се от медиите
              http://www.blitz.bg/news/article/303284
              Лично аз имам съмнения, че и другата седмица Искров ще си даде оставката, освен ако не я изтъргува за добре платен и влиятелен пост. Не мисля, че срещата е била за оставки, а по-скоро мисля, че е била по идея на Искров комуто е писнало да прикрива останалите, а той да минава за изкупителна жертва и който кротко е обяснил на премиера, че ако той като премиер не си държи устата затворена и не спре да го плюе, той ще отвори своята! Накрая са се разбрали, защото никой няма полза да се вдига шум.
              Last edited by Jay Gould; 19.11.2014, 04:09.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Много хора си слагаха парите в КТБ точно защото това е банката на Пеевски, Василев и хора близки до властта, така, че няма какво да мрънкат сега, че било скандално. Нали точно това им харесваше?! Че е банка на тарикатите и оправните..

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                  Ахмед Демир Доган - 881624

Ел Команданте в списъка ли е че не мога да го открия?
                  Ей тоя пишмян сокол много консултации е дал бре.Сугурно е бил консултант по заселването на космоса.

Коментар

• 133 [ QUOTE=ДесеткиЛевове;1059726555]Ахмед Демир Доган - 881624

Ел Команданте в списъка ли е че не мога да го открия?[/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander
                      Абе оная Вили Сечкова от списъка таяВили Сечкова е ? Надиплила 10 и кусур милиона ?
                      Тя е женена за Сталийски та не мисли че милионите ги е изкарала с позиране за Плейбой.
                      Last edited by X_Y; 19.11.2014, 10:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                        Договорен фонд Алфа - ликвидни средства
                        Сега вече е "Договорен фонд Алфа - ликвидирани средства".

Коментар

• Договорен фонд Алфа - ликвидни средства

Коментар

• Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнение
                            Иван Йорданов Костов
                            Значи не е нашия.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Абе има един "Иван Костов" с 2 милиона, ама не знам дали е той
                              Как му е презимето на нашия?
                              Иван Йорданов Костов

Коментар

• Първоначално изпратено от efrona Разгледай мнение
                                Александър Сталийски с 20 млн. лева вложения в КТБ. Но от къде ги има един председател на една федерация. Да не би Сталийски да държи парите на Бойко Борисов.
                                Абе ти още малко и ще откриеш топлата вода.

Коментар

Working...
                                X