IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Хубаво дружество, напудрено, в уоч листата ми е, но ми идва скъпо - прекалено много го надуха в истерията миналата година и сега ще му трябват 2-3 години, за да могат резултатите да догонят цената. Всички се надяват на Никиту да мръдне цените нагоре, ако влязат в Суфлекса, но за да стане това, трябва да имат необходимият брой акционери, което пък няма да стане на тези цени. Т.е. или Софикс, за може и мениджмънта да разкеши малко инвестицията си (иначе за чий им е тази лъскавост на дружеството на борсата) със съответната промоция на цената, или няма софикс и ще чакате нов сплит или нешо от сорта. Лично мнение, иначе дружеството си е добро и все още е далече от врътките на М+с и подобните му, които ме отказаха да гледам там!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

    Коментар


    • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Българският производител на радиатори "КОРАДО-България" АД приключи първото тримесечие на тази година с отлични икономически показатели - в сравнение със същия период на 2017 г. печалбата преди данъчно облагане нарасна с над 20%, а приходите - с 10%.
      Отлични резултати ...а и тепърва ще почват износ за Германия който ще става най големия им пазар...с две думи очаква ни още една отлична година и да се надяваме от септември в СОФИКС .

      Коментар


      • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Българският производител на радиатори "КОРАДО-България" АД приключи първото тримесечие на тази година с отлични икономически показатели - в сравнение със същия период на 2017 г. печалбата преди данъчно облагане нарасна с над 20%, а приходите - с 10%.
        Тонката ме изпреварил ! Отново отлични резултати

        Коментар


        • Българският производител на радиатори "КОРАДО-България" АД приключи първото тримесечие на тази година с отлични икономически показатели - в сравнение със същия период на 2017 г. печалбата преди данъчно облагане нарасна с над 20%, а приходите - с 10%.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Добри новини, добро дружество, малко повече елементарен ПР (трявба да проверя кого са ангажирали по темата), но за съжаление скъпо за моите представи, дори и след тези новини. Видно е обаче, че ще продължат да го лъскат със заветна цел влизане в Суфлекса и намиране на още балъци, които да купят, което е всъщност най-големият плюс на позицията. Успех на държащите, аз преди 6 няма и да се замисля, но поне не съм го зачеркнал от уоч листата като М+С - там мениджмънта директно ме отказа, докато тук е точно обратното - чеците много явно искат акцията им да расте и правят всичко възможно по въпроса с пудренето. Успех на държащите!
            Познай кой се грижи за PR и влизане в Софикс?Кой посредник?

            Коментар


            • Добри новини, добро дружество, малко повече елементарен ПР (трявба да проверя кого са ангажирали по темата), но за съжаление скъпо за моите представи, дори и след тези новини. Видно е обаче, че ще продължат да го лъскат със заветна цел влизане в Суфлекса и намиране на още балъци, които да купят, което е всъщност най-големият плюс на позицията. Успех на държащите, аз преди 6 няма и да се замисля, но поне не съм го зачеркнал от уоч листата като М+С - там мениджмънта директно ме отказа, докато тук е точно обратното - чеците много явно искат акцията им да расте и правят всичко възможно по въпроса с пудренето. Успех на държащите!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Очаквано добри новини от Корадо! Браво!

                Коментар


                • От статията впечатление ми направи това:

                  "КОРАДО-България" припомни и за целта си да влезе в индекса SOFIX на Българската фондова борса още през тази година или в началото на следващата. За да посрещне изискванията за свободно търгувани ценни книжа, дружеството ще увеличи броя на акциите, които поскъпнаха четирикратно за последните три години."

                  Интересно, предвиждат ново увеличение или по скоро са имали предвид вече направеното ?

                  А и това :
                  " Дяловете на дружеството, което е едно от едва шестте в премиум сегмента на българската борса, вече ще носят и дивидент двукратно в годината. Промяната ще бъде приета на следващото акционерно събрание, което ще се проведе в края на май т.г."
                  е добра новина !

                  Коментар


                  • Дяловете на дружеството, което е едно от едва шестте в премиум сегмента на българската борса, вече ще носят и дивидент двукратно в годината. Промяната ще бъде приета на следващото акционерно събрание, което ще се проведе в края на май т.г.

                    На него ще бъде взето и решение за изплащане на 3,424 млн. лева дивиденти, или 72% от печалбата за 2017 година.

                    Коментар


                    • Българската "КОРАДО" стъпва на най-големия пазар в Европа

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Ехааа, нека да ни е зле ! Мерси !

                        Коментар


                        • ЧЕСТИТО !- 0,26


                          http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=814190902

                          Коментар


                          • И аз съм по-скоро скептик за дивидент над 0.25 лв. Все пак ще се строи нова поточна линия, нали така?
                            Last edited by Чичо Манчо; 12.02.2018, 20:55.
                            Vanitas vanitatum...

                            Коментар


                            • А дано, еланци ...а дано, въпреки че аз и на 23-25ст ще съм доволен!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                                Някой си пазарува доста.
                                знае къде да пазарува

                                Коментар

                                Working...
                                X