Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
???
Не ти разбрах тезата!
Сега лятото ще получим ЦЯЛ дивидент с печалбата от 2017, а есента след като е заверен отчета за второто полугодие и се види колко печелят 1H - тогава ще решат за още половин дивидент за 2018, просто няма да чакаш до лятото на 2019, ок?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз сега нещо друго се подсетих. Нали има предложение за изплащане на дивидента два пъти годишно. Интересно ми е, ако се приеме кога ще се изплаща. Защото ако сега лятото се получава половината то другата половина би била зимата. Ако е така по добре да не се изплаща на два пъти. Мнения ?
Не ти разбрах тезата!
Сега лятото ще получим ЦЯЛ дивидент с печалбата от 2017, а есента след като е заверен отчета за второто трим. и се види колко печелят 1H - тогава ще решат за още половин дивидент за 2018, просто няма да чакаш до лятото на 2019, ок?Last edited by tony1975; 23.05.2018, 11:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес ОСА, дивидент....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЗа да има адекватни цени първото условие е да има пазар. От известно време се питам: "Има ли капиталов пазар в България?", а отговорът клони към "Не!".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Беше, щеше, минало време - не съм купил (мой проблем), гледам си сега какво става, а цената не ме удовлетворява, така че продължаваме напреТ, а тук само гледам. Както казах, цената определено изпреварва резултатите (доста при това), така че си чакам корекцията, ако има такава, разбира се, а не са само мои мечти. Но пък мечтите са безплатни, всичко друго се плаща и следва да ти изглежда изгодно за покупка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е къде беше, че не си влезнал до сега тук ? Компанията е от няколко години на борсата и постоянно подобрява резултатите си. Би трябвало да си го забелязал отдавна и купил щом сега ти е скъпо !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХубаво дружество, напудрено, в уоч листата ми е, но ми идва скъпо - прекалено много го надуха в истерията миналата година и сега ще му трябват 2-3 години, за да могат резултатите да догонят цената. Всички се надяват на Никиту да мръдне цените нагоре, ако влязат в Суфлекса, но за да стане това, трябва да имат необходимият брой акционери, което пък няма да стане на тези цени. Т.е. или Софикс, за може и мениджмънта да разкеши малко инвестицията си (иначе за чий им е тази лъскавост на дружеството на борсата) със съответната промоция на цената, или няма софикс и ще чакате нов сплит или нешо от сорта. Лично мнение, иначе дружеството си е добро и все още е далече от врътките на М+с и подобните му, които ме отказаха да гледам там!
- 1 like
Коментар
-
Хубаво дружество, напудрено, в уоч листата ми е, но ми идва скъпо - прекалено много го надуха в истерията миналата година и сега ще му трябват 2-3 години, за да могат резултатите да догонят цената. Всички се надяват на Никиту да мръдне цените нагоре, ако влязат в Суфлекса, но за да стане това, трябва да имат необходимият брой акционери, което пък няма да стане на тези цени. Т.е. или Софикс, за може и мениджмънта да разкеши малко инвестицията си (иначе за чий им е тази лъскавост на дружеството на борсата) със съответната промоция на цената, или няма софикс и ще чакате нов сплит или нешо от сорта. Лично мнение, иначе дружеството си е добро и все още е далече от врътките на М+с и подобните му, които ме отказаха да гледам там!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБългарският производител на радиатори "КОРАДО-България" АД приключи първото тримесечие на тази година с отлични икономически показатели - в сравнение със същия период на 2017 г. печалбата преди данъчно облагане нарасна с над 20%, а приходите - с 10%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБългарският производител на радиатори "КОРАДО-България" АД приключи първото тримесечие на тази година с отлични икономически показатели - в сравнение със същия период на 2017 г. печалбата преди данъчно облагане нарасна с над 20%, а приходите - с 10%.
Коментар
Коментар