Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
0.19 дивидент + 0,10 които вече взехме = 0,29 .Не е зле
така че поздравления за тази новина, която за мен е силно положителна, и успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениеТе да продължат с добрите резултати пък нещата ще се случат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук малко под очакванията ми се развиха нещата...явно и в Софикс няма да ги видм скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
В ОПП-то 4741 хил (3424+1317)
Коментар
-
Понеже имам друга работа, но хвърлям по едно око и на някои от излезлите МФО. Струва ми се, че колонката за предходната (2017 г.) нещо са я пооплескали. Нямам време да я сравнявам детайлно с ГФО, но не ми харесва. Затова първоначално се бях заблудил, че сравняват нетна 2017 с брутна 2018. Извинявам се още веднъж.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
А милион и триста разпределен и платен къде е?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеВсъщност грешката е моя. Брутната им е 5842 хил.лв. Така, че може и да са прави.
А милион и триста разпределен и платен къде е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Само дето сравняват ябълки с круши... Тия 4778 лв според ГФО 2017 са нетната печалба на дружеството, а онази преди данъци е била 5311 лв. Така, че имаме реално намаление на счетоводната печалба (преди ДО) от 53 хил.лв. Много харесвам предприятието, но...
П.С. Абе аз ли съм в грешка, или последното тримесечие са на загуба?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар