IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дивито за тази година си е зле - 19 стинки на цена от 7 лева е почти нищо, но голямата новина тук е, че бай Евереста се е наместил здраво, щом вече им е маркет мейкър, та трябва да влязат в Суфлекса, щото той ги знае нещата, като как да изманипулира каквото и където трябва - квото е Цвинокио за герП, това е Евереста за БФБ - мое да е неморално, ама не е незаконно
    така че поздравления за тази новина, която за мен е силно положителна, и успех!
    Дивидент от 29ст. няма как да е зле, по скоро нормален за пазара. На добра компания няма как цената да е ниска, още повече, че такива като Корадото се броят на пръсти на борсата ни.

Коментар

• Не е 0.19 ст. а 0.29 ст. и 4.2% не знам кое не ти харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

0.19 дивидент + 0,10 които вече взехме = 0,29 .Не е зле
        Дивито за тази година си е зле - 19 стинки на цена от 7 лева е почти нищо, но голямата новина тук е, че бай Евереста се е наместил здраво, щом вече им е маркет мейкър, та трябва да влязат в Суфлекса, щото той ги знае нещата, като как да изманипулира каквото и където трябва - квото е Цвинокио за герП, това е Евереста за БФБ - мое да е неморално, ама не е незаконно
        така че поздравления за тази новина, която за мен е силно положителна, и успех!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• 0.19 дивидент + 0,10 които вече взехме = 0,29 .Не е зле

Коментар

• От две седмици вече има износ за Русия, след като е било осъществено нужното сертифициране за там

Коментар

• Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнение
              Те да продължат с добрите резултати пък нещата ще се случат.
              Да бе, те другите ще спят през това време и ще чакат кьоравото да се наиграе. Как пък не

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Тук малко под очакванията ми се развиха нещата...явно и в Софикс няма да ги видм скоро
                Пай се, бегай, не се занимавай с илюзии

Коментар

• Те да продължат с добрите резултати пък нещата ще се случат.

Коментар

• Тук малко под очакванията ми се развиха нещата...явно и в Софикс няма да ги видм скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

В ОПП-то 4741 хил (3424+1317)
                      да, до там не стигнах ...благодаря

Коментар

• Понеже имам друга работа, но хвърлям по едно око и на някои от излезлите МФО. Струва ми се, че колонката за предходната (2017 г.) нещо са я пооплескали. Нямам време да я сравнявам детайлно с ГФО, но не ми харесва. Затова първоначално се бях заблудил, че сравняват нетна 2017 с брутна 2018. Извинявам се още веднъж.
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

А милион и триста разпределен и платен къде е?
                          В ОПП-то 4741 хил (3424+1317)
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

Всъщност грешката е моя. Брутната им е 5842 хил.лв. Така, че може и да са прави.

А милион и триста разпределен и платен къде е?

Коментар

• Всъщност грешката е моя. Брутната им е 5842 хил.лв. Така, че може и да са прави.
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

Само дето сравняват ябълки с круши... Тия 4778 лв според ГФО 2017 са нетната печалба на дружеството, а онази преди данъци е била 5311 лв. Така, че имаме реално намаление на счетоводната печалба (преди ДО) от 53 хил.лв. Много харесвам предприятието, но...
                                Хапцелютно - определено доста слаб отчет, а като сметнем и вече раздадената половин печалба за 2018 и... И аз харесвам дружеството. Нямам акции и не е препоръкЪ
                                П.С. Абе аз ли съм в грешка, или последното тримесечие са на загуба?
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X