Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене бе приятел остави шегата настрани.хубаво е да попишат във този форум сега тези дето около 4.12.2014 тръбяха че видиш ли милиардите започват да вдигат борсата.е къде са тези хора днес.е няма да ги има.кой напазарил и напълнил честито.сега да видим кога ще продавате на печалба.нищо лично към никой -----да аз съм от чакащите и ми е готино да гледам как пада флагмана защото и аз имам апетити тук но не и на тези цени.
коментарите при свършен факт ги умеем всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениезащото и аз имам апетити тук но не и на тези цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАбе Троле ти къде не дълбаеш????
Тази година помогнах на един кандидат-студент да си изясни понятието трол.
Като първообраз използвах Ташунко.
Момчето изкара 4.70 на изпита.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнениеЗвучиш като човек, който го мачкат от всякъде и единствените му поводи за радост са, когато види, че друг търпи някакви загуби... Големи хора сте...уж.е няма да ги има.кой напазарил и напълнил честито.сега да видим кога ще продавате на печалба.нищо лично към никой -----да аз съм от чакащите и ми е готино да гледам как пада флагмана защото и аз имам апетити тук но не и на тези цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеУрааааа хима потегли в правилната посока.ха сега да излязът лъжците де лъжеха че милиарди ще потекат от КТБ.смяяяяяяях в залата.и все пак--УРААААААААА
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеУрааааа хима потегли в правилната посока.ха сега да излязът лъжците де лъжеха че милиарди ще потекат от КТБ.смяяяяяяях в залата.и все пак--УРААААААААА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеФлагманът днес ще пори ли вълните или пак ще забие нос ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТи нали беше продал, какво ти пука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеРъста от последните дни е заличен, много шум нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеБулбанк пак ли изсипват?
Ръста от последните дни е заличен, много шум нищо.
Коментар
Коментар