Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАко и Хима даде дивидент по обикновените акции, това ще е голяма крачка напред за целия пазар.Винаги съм казвал, че трябва да има натиск към мажоритарите за дивиденти на миноритарите..Това за мен ще е най - положителната новина на БФБ, особено ако стане редовно
.Това е крачката към нормалност на нашия пазар- споделяне на успехите от балансите и отчетите с малките акционери
Браво!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеА някой погледна ли в Търговския регистър предложението за дивидент !?
Или само злобеете !?
Пусни линк.
Коментар
-
Ако и Хима даде дивидент по обикновените акции, това ще е голяма крачка напред за целия пазар.Винаги съм казвал, че трябва да има натиск към мажоритарите за дивиденти на миноритарите..Това за мен ще е най - положителната новина на БФБ, особено ако стане редовно
.Това е крачката към нормалност на нашия пазар- споделяне на успехите от балансите и отчетите с малките акционери
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеА някой погледна ли в Търговския регистър предложението за дивидент !?
Или само злобеете !?
Дивидент по обикновените казваш???Last edited by DD; 14.06.2016, 19:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа тия двете артии спазвайки добрия тон много им нямам вяра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕдва ли толкова рано са я подхванали за тримесечие. то расте от две седмици. А ФИБ расте от само 2 дни, та по тази логика фиба къде ще е след тримесечието според теб!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеУтре отваряме директно на 1,30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеще наместят или вече са я наместили цената за тримесечието и после пак тихо 1/2 годинаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар