If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много бъркаш Преци!КТБ показа истинското лице на една измамно-мафиотска държава.Да преберат 4 милиарда от спестяванията на хората сори ама няма как да вярвам в това че в БГ нещата са истински.Точно случая КТБ показа и на най-слепите че в БГ могат само да те измамят.Имах намерение да вкарам нови поне 150 к пари на борсата,но след тоя случай се замислих дали си струва.Та затова и предпочетох да ги вложа в нещо което няма как да ми го откраднат.Да не говорим за управление на държавата институции и прочие.От 10 дена съм в БГ и един познат не чух да каже една добра дума за БГ.Само аз дето им казвам че си е много хубаво в България.Ама защо ли? Защото съм долъл да изхарча пари за лятото равбяващи се сигурно на заплатите на някой за 3 години.
Taшуне, 4 млд. беха оня ден, сега са мноого повече.
А иначе си прав... за съжаление
Ташунко, случая "ктб" е много изплашен поглед "зад граница" Не падаме заради ктб досега. Падаме и заради безхаберието на т.нар. умни инвеститори, които слагат пари в чужди борси, откъдето ти се връщаш, инвеститори за които говори и булсонбсе. ))) Има и други причини, но ктб не е същината на процеса. Мисля, че споменаването на ктб е направо вече неуместно.тук. - Великия дух няма как да не знае )))
Много бъркаш Преци!КТБ показа истинското лице на една измамно-мафиотска държава.Да преберат 4 милиарда от спестяванията на хората сори ама няма как да вярвам в това че в БГ нещата са истински.Точно случая КТБ показа и на най-слепите че в БГ могат само да те измамят.Имах намерение да вкарам нови поне 150 к пари на борсата,но след тоя случай се замислих дали си струва.Та затова и предпочетох да ги вложа в нещо което няма как да ми го откраднат.Да не говорим за управление на държавата институции и прочие.От 10 дена съм в БГ и един познат не чух да каже една добра дума за БГ.Само аз дето им казвам че си е много хубаво в България.Ама защо ли? Защото съм долъл да изхарча пари за лятото равбяващи се сигурно на заплатите на някой за 3 години.
Щом ти харесват значи никой и да иска не може да ти помогне.Ти си знаеш.Не ме интересува дали си от Кърджали или Омуртаг.Все ми е тая.Успех с борсата,но трудно ще избиеш загубите от 2007-2008 г.
Чичо, според мен Човекът не обеща 70%, а и съм убеден, че моето мнение не е релевантно / както е модерно да се казва/, за да се дърпам. Просто смятам, че среднопритеглен дивидент от 70% не е реален, а от живота съм разбрал, че всяко нереално нещо няма бъдеще. За мое съжаление, не съм чак такъв мечтател, за какъвто ме описваш, та да почувствам дружеството като мое .
Между другото в коя кръчма ще черпиш - в твоята или във виртуалната?
ЧОВЕКА обещава 70 % от печалбата, а ти се дърпаш - тц,искам само половината.....
пп Какво ли не прави психологията в душата на дребния акционер...Веднага почуства дружеството като свое и започна да мисли за просперитета му.....
Браво, браво....
Отивам да черпя в Кръчмата за здравето на Шефа !
Чичо, според мен Човекът не обеща 70%, а и съм убеден, че моето мнение не е релевантно / както е модерно да се казва/, за да се дърпам. Просто смятам, че среднопритеглен дивидент от 70% не е реален, а от живота съм разбрал, че всяко нереално нещо няма бъдеще. За мое съжаление, не съм чак такъв мечтател, за какъвто ме описваш, та да почувствам дружеството като мое .
Между другото в коя кръчма ще черпиш - в твоята или във виртуалната?
Коментар