Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Къде трябва да е цената, след конверсията на привилегированите и вливането им в обикновените?
    Поне на 2,22 за да излезе тази 9 % декларирана годишна доходност.

Коментар

• Къде трябва да е цената, след конверсията на привилегированите и вливането им в обикновените?
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        Знае се, в отчета пише
        Гледах в годишния конс, доклад, но не открих. Това привилегиите са били гаранция за някои, докато обикновените е можело да ги бухнат в казана. Отскоро се заинтересувах тук и е добре, че хванах конвертирането. Англия поведе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Малкият фрии флоут не подпомага търговията, но 240 млн- акции са си много и изискват прозрачност и доверие. С други думи, честни практики към малките инвеститори. Всъщност знае ли се кой притежава привилегиите?
          Знае се, в отчета пише

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
            успех в полимери ти пожелавам, сигурно и на дивидент там си се надявал
            Нееее, те бяха в процес на преструктуриране и се надявах оттам да изскочи заека. Току-що Англия изравни.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Има не малка част в свързани дружества и фондове
              Малкият фрии флоут не подпомага търговията, но 240 млн- акции са си много и изискват прозрачност и доверие. С други думи, честни практики към малките инвеститори. Всъщност знае ли се кой притежава привилегиите?

Коментар

• Силен старт, слаб финал днес

Коментар

Не, бе, споделям да се поучавате от чужди грешки. Иначе що да се излагам.
                  успех в полимери ти пожелавам, сигурно и на дивидент там си се надявал

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    един вид, пожелаваш твоите грешки и на всички останали ли?
                    Не, бе, споделям да се поучавате от чужди грешки. Иначе що да се излагам.

Коментар

То и аз така се подсигурявах уж с 40 лв счетоводна стойност на Полимери и още чакам ликвидационна стойност да ми изплатят без да имаха кой знай какви задължения.
                      един вид, пожелаваш твоите грешки и на всички останали ли?

Коментар

То и аз така се подсигурявах уж с 40 лв счетоводна стойност на Полимери и още чакам ликвидационна стойност да ми изплатят без да имаха кой знай какви задължения.
                        Ами пишат го черно на бяло ,аз не си измислям.Ако е вярно това което изнасят
                        тази акция трябва да струва минимум 4 лв.
                        Last edited by Grosss; 16.06.2016, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Струват 1,8 милиярда лева.

Коментар

Това което набързо погледнах е 72,5 % на Химимпорт Инвест. Останалото съвсем не е малко и е раздробено.
                            Има не малка част в свързани дружества и фондове

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Какви 240 мил., ти колко мислиш е фрий-флоута тука?
                              Това което набързо погледнах е 72,5 % на Химимпорт Инвест. Останалото съвсем не е малко и е раздробено.
                              Малкият фрии флоут не подпомага търговията, но 240 млн. са си доста и изискват прозрачност и доверие. С други думи, честни практики спрямо малките инвеститори.
                              Last edited by Trakatrak'; 16.06.2016, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                                Нямам нищо против!
                                Емисионната на превилигированите беше 2,22 а сега е 1,4,на какво се радват?

Коментар

Working...
                                X