Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЗнае се, в отчета пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМалкият фрии флоут не подпомага търговията, но 240 млн- акции са си много и изискват прозрачност и доверие. С други думи, честни практики към малките инвеститори. Всъщност знае ли се кой притежава привилегиите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеуспех в полимери ти пожелавам, сигурно и на дивидент там си се надявал
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИма не малка част в свързани дружества и фондове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе, бе, споделям да се поучавате от чужди грешки. Иначе що да се излагам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеедин вид, пожелаваш твоите грешки и на всички останали ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТо и аз така се подсигурявах уж с 40 лв счетоводна стойност на Полимери и още чакам ликвидационна стойност да ми изплатят без да имаха кой знай какви задължения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТо и аз така се подсигурявах уж с 40 лв счетоводна стойност на Полимери и още чакам ликвидационна стойност да ми изплатят без да имаха кой знай какви задължения.
тази акция трябва да струва минимум 4 лв.Last edited by Grosss; 16.06.2016, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСтруват 1,8 милиярда лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТова което набързо погледнах е 72,5 % на Химимпорт Инвест. Останалото съвсем не е малко и е раздробено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКакви 240 мил., ти колко мислиш е фрий-флоута тука?
Малкият фрии флоут не подпомага търговията, но 240 млн. са си доста и изискват прозрачност и доверие. С други думи, честни практики спрямо малките инвеститори.Last edited by Trakatrak'; 16.06.2016, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеНямам нищо против!
Коментар
Коментар