Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеБрей, как се появило търсене на акции с дивидент!
Коментар
-
Според мен цената ще върви НАГОРЕ - бавно, но славно! За първото тримесечие печалбата е с +30% нагоре. Сега все още се търгуват акции с дивидент, а пък той е с +20% по - голям от миналогодишният! До момента Химимпорт е най-изоставащата и подценена акция! Дори си спомням, че Батя беше споменал за тези дефекти на БФБ, а пък той от тях големи проценти направи. АЛЧНОСТ.........СТРАХ ......... РИСК.......Това е всичко! Рано или късно нещата си идват на мястото! Важното е кой колко процента печалба е успял да направи!
Успех желая!
Не препоръчвам нищо! Само мислете преди да направите нещо!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЯвно си мислиш че всички непременно помнят дословно твоите очаквания. Ако искаш недей отговаря, жега ми е
П.П.
Аз съм на климатик и ми е екстра :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЗащо мислиш така ?
Коментар
-
Седем месечната драма тук ще продължи ли след петък или му се вижда края ?
08.12.2016 Отв: 1.70 Мин: 1.70 Макс: 1.77 Затв: 1.74
05.07.2017г : 1.775лв ???
п.п Може би ще има ръст в края на септември месец ... ако няма силно положителни сигнали в некон. отчет в края на месецаLast edited by Innocent; 05.07.2017, 14:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениееееееее, това вече наистина е тъжно!!!
радвам се че само 10% от портфейла ми са тук, г-н Керезов!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениееееееее, това вече наистина е тъжно!!!
радвам се че само 10% от портфейла ми са тук, г-н Керезов!
Имам и от двете.
Коментар
Коментар