тук не напъпиха ли нещата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Малко статистика за 6м - резултатите на публични дружества от групата /неконс./:
ХИМЖ. Нетна печалба за периода 2-0454-2 31219 27852
ЦКБПЕЧАЛБА ИЛИ (-) ЗАГУБА ЗА ГОДИНАТА 19638 18119
СКЕЛНХВАРЖ. Нетна печалба за периода 2-0454-2 4903 521 Ж. Нетна печалба за периода 2-0454-2 1467 0 Ж. Нетна загуба за периода 2-0455-2 0 355
ГАЗЗХБГЖ. Нетна печалба за периода 2-0454-2 1949 3067 Ж. Нетна печалба за периода 2-0454-2 1844 769
БРПЖ. Нетна печалба за периода 2-0454-2 0 559 Ж. Нетна загуба за периода 2-0455-2 877
КРЗКАУЖ. Нетна печалба за периода 2-0454-2 1729 3343
Нетна печалба от дейността - хил. лв. 445 / 331
Коментар
-
Първоначално изпратено от *M*M* Разгледай мнение
Да, така е, но в момента повечето бягат от ХИМ-а, защото виждат , че ще направят по-голям процент печалба от други акции, но тези същите спекуланти като усетят ,че тръгва ХИМ-а ще дойдат и така подскокът ще бъде по-ефектен. Поне аз така разсъждавам или така ми се иска.
Не препоръчвам нищо. Мислете, следете и гледайте кога какво ще правите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от *M*M* Разгледай мнение
Да, така е, но в момента повечето бягат от ХИМ-а, защото виждат , че ще направят по-голям процент печалба от други акции, но тези същите спекуланти като усетят ,че тръгва ХИМ-а ще дойдат и така подскокът ще бъде по-ефектен. Поне аз така разсъждавам или така ми се иска.
Не препоръчвам нищо. Мислете, следете и гледайте кога какво ще правите.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениече изоставаме е ясно, но не е ясно кой трябва да поведе хорото? И ако главния акционер не му прави впечатление, то тогава на по дребните, които сме заредили бройки и чакаме нещо да се случи да не си останем с чакането, това притеснява дребния инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
А може би вече някои от дребните не се притесняват...
Не препоръчвам нищо. Мислете, следете и гледайте кога какво ще правите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениече изоставаме е ясно, но не е ясно кой трябва да поведе хорото? И ако главния акционер не му прави впечатление, то тогава на по дребните, които сме заредили бройки и чакаме нещо да се случи да не си останем с чакането, това притеснява дребния инвеститор.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ точно когато ти се струва че е куцо и хоп.......
Хоп!!!
В дупката....мечтай си за зелена трева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ точно когато ти се струва че е куцо и хоп.......
Коментар
Коментар