IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте кеширали мераклии. Гледам, че здраво сте налазили в тая тема и сте пълни с мераци.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

- аз съм оптимист за Софикс и песимист за ХИМ през следващите 6 месеца, а .......... прокламира апокалипсиса

не е трудно да видиш разликата в позициите, но се иска да се чете форума безпристрастно и да се вниква в това което пишат хората

не е препоръка - имам акции на ХИМ
      Благойчо,
      Ти четеш ,но не мислиш,както винаги....
      Ако мислеше ,трябваше да знаеш че след 5 месеца рейндж следва спад ..
      Единствения начин да се излезе на добра цена е момента на даването на дивидент от хим..
      Тогаваа феновете са като зомбирани....

Всичките кокошки тогава влизат в торбата .....
      Та така....
      А ако правеше като мен щеше да излезеш още през м. април или м.май .
      не сега да пишеш както винаги някакви алабализми за 1,95 и каква лоша акция е хим ,никой не ти е виновен ...
      Не мога да ти помогна ,през 2008 г. ти помогнах ,сега си троши сам семейното имане ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

невинният, колкото и да пляскаш статии от бг пресата, НИЩО не вАжи какво са дрскали там. всичко е такава долна парлама, че вече от поне 5г. няма една нормална качествена новинарска компания на територията на БГ. имайки пред вид и влиянието на Тиквата в тандем с манафите и КОЙ в/у медиите в БГ, разумният и уважаващ себе си българин, трябва да се е дистанцирал от пагубното влияние на преса и ТВ.
        Здравей, Ferry! Напълно разбирам мнението ти за БГ действителност и споделям вижданията ти до известна степен. На този етап не намирам много често новини свързани с България в международната преса, ще се радвам ако това се промени ... като разумен и уважаваш себе си Българин, обичам да чета редовно ...

п.п Гледам и ТВ предполагам, че не пагубно ...

Коментар

• ++ Net Каска е това, не е дъждобран
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Не е добре,не е добре...Мирише ми на лев и петдесе*
            Mein General, на какво дължим Вашата внезапна поява? Сигнал ли е това?
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
              Добре дошъл Генерале! Случайно да сте срещнал по пътя и ген Али !? Или ..Козолуп!? А може би Кашпировски !?)) Какво мислите за шуса при фармата, до къде може да разтегне тирантите!?
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                невинният, колкото и да пляскаш статии от бг пресата, НИЩО не вАжи какво са дрскали там. всичко е такава долна парлама, че вече от поне 5г. няма една нормална качествена новинарска компания на територията на БГ. имайки пред вид и влиянието на Тиквата в тандем с манафите и КОЙ в/у медиите в БГ, разумният и уважаващ себе си българин, трябва да се е дистанцирал от пагубното влияние на преса и ТВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                  Пак ще пишат че не е добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

А на мен ми мирише на бърза четворка.
                    Колко да е бърза... от леФ и шеесе...?!?

Коментар

• http://m.capital.bg/biznes/kompanii/...obstvenost_na/

Коментар

А дано. Чакам подготвен.
                        колкото толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Въобще не съм лекар и нямам нищо общо с медицината, ако това имаш предвид с обръщението "докторе". А пътят към 1.50 е открит - дали ще стигне до там или не, е Божа работа. Всеки да си решава сам нивата за излизане или влизане А пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
                          продажните манипулатори от всички инвестиционни посредници не са решили, не са закарали тоя тапет на 7 или на лев.
                          каквото им наредят и се споразумеят, това и ще направят. това не означава безусловно, че всички частни папиродържатели тук ще успеят да продадат.

по-скоро ще има олигофрни, които ще купуват тоя тапет както когато е на 7, така и на 1 лев

Коментар

А на мен ми мирише на бърза четворка.

Коментар

Е... ако стане ще си купим

Коментар

• Не е добре,не е добре...Мирише ми на лев и петдесе*

Коментар

Working...
                                X