If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- аз съм оптимист за Софикс и песимист за ХИМ през следващите 6 месеца, а .......... прокламира апокалипсиса
не е трудно да видиш разликата в позициите, но се иска да се чете форума безпристрастно и да се вниква в това което пишат хората
не е препоръка - имам акции на ХИМ
Благойчо,
Ти четеш ,но не мислиш,както винаги....
Ако мислеше ,трябваше да знаеш че след 5 месеца рейндж следва спад ..
Единствения начин да се излезе на добра цена е момента на даването на дивидент от хим..
Тогаваа феновете са като зомбирани....
Всичките кокошки тогава влизат в торбата .....
Та така....
А ако правеше като мен щеше да излезеш още през м. април или м.май .
не сега да пишеш както винаги някакви алабализми за 1,95 и каква лоша акция е хим ,никой не ти е виновен ...
Не мога да ти помогна ,през 2008 г. ти помогнах ,сега си троши сам семейното имане ...
невинният, колкото и да пляскаш статии от бг пресата, НИЩО не вАжи какво са дрскали там. всичко е такава долна парлама, че вече от поне 5г. няма една нормална качествена новинарска компания на територията на БГ. имайки пред вид и влиянието на Тиквата в тандем с манафите и КОЙ в/у медиите в БГ, разумният и уважаващ себе си българин, трябва да се е дистанцирал от пагубното влияние на преса и ТВ.
Здравей, Ferry! Напълно разбирам мнението ти за БГ действителност и споделям вижданията ти до известна степен. На този етап не намирам много често новини свързани с България в международната преса, ще се радвам ако това се промени ... като разумен и уважаваш себе си Българин, обичам да чета редовно ...
Не е добре,не е добре...Мирише ми на лев и петдесе*
Добре дошъл Генерале! Случайно да сте срещнал по пътя и ген Али !? Или ..Козолуп!? А може би Кашпировски !?)) Какво мислите за шуса при фармата, до къде може да разтегне тирантите!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
невинният, колкото и да пляскаш статии от бг пресата, НИЩО не вАжи какво са дрскали там. всичко е такава долна парлама, че вече от поне 5г. няма една нормална качествена новинарска компания на територията на БГ. имайки пред вид и влиянието на Тиквата в тандем с манафите и КОЙ в/у медиите в БГ, разумният и уважаващ себе си българин, трябва да се е дистанцирал от пагубното влияние на преса и ТВ.
Въобще не съм лекар и нямам нищо общо с медицината, ако това имаш предвид с обръщението "докторе". А пътят към 1.50 е открит - дали ще стигне до там или не, е Божа работа. Всеки да си решава сам нивата за излизане или влизане А пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
продажните манипулатори от всички инвестиционни посредници не са решили, не са закарали тоя тапет на 7 или на лев.
каквото им наредят и се споразумеят, това и ще направят. това не означава безусловно, че всички частни папиродържатели тук ще успеят да продадат.
по-скоро ще има олигофрни, които ще купуват тоя тапет както когато е на 7, така и на 1 лев
Коментар