След подкрепата при Софарма тук е ред за инвестиране
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
@Maverik: виждам, че не харесваш нито Софарма, нито Химимпорт, които имат най-голямо тегло в SOFIX и са едни от най-ликвидните на БФБ. Да разбираме, че не вярваш SOFIX да расте скоро ли? Би ли споделил на кои дружества си заложил?
Моля да не се счита като заяждане. Опитвам се да си разширя кръгозора за инвестиции и ми е интересна всяка гледна точка.
Няма как за 10 години да не се промени нищо тук и да искаме възход...! Нищо от грешките не е научено... С DidoDinev , задаваме въпроси на хари..., той уклончиво и завоалирано подминава... Огнян Донев има профил също тук...! Писал е преди доста време. Изводите може и сами да си направите...!
Админите, ако решите да триете..., че не е по темата - ще го преместя.Last edited by maverik; 06.11.2017, 17:13.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеК'во ста'а с флагмана, бре? Най-ликвидната акция на бЪфЪбЪ-то...????
Сделки... йок!
Що така...???))))))))
Моля да не се счита като заяждане. Опитвам се да си разширя кръгозора за инвестиции и ми е интересна всяка гледна точка.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти затова ли не си спрял да се облизваш тук.
Но като нямаш кинти, такива ще ги говориш.
Също като Мечето Монти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеБез козовете - ми продай си ги и ти ако си на печалба, Що не? Обаче не можеш, - тоя номер с печалбата., С дългосрочните е така, а и ясно какво ще пишат
Last edited by RUBLA; 04.11.2017, 14:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Грешиш !! Извода е продавай и бягай.
Но като нямаш кинти, такива ще ги говориш.
Също като Мечето Монти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТук след всичкия "мозък" изръсен до момента изводът е: купувай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНо да му се отрече правото да пише каквото мисли там където е загробил толкова пари е меко казано арогантно....
Не съм му фен даже обратното , но не може да му се отрече правото на мнение ..
Прекалявате ,почнахте да окаляте наред ,само защото не ви харесват мненията и анализите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЗа кое е прав? Не му харесва акцията,ок.Но да пише глупости-"...въпреки, че започнаха да раздават дивидент се вижда, че никой не им иска акциите, а ако спрат да дават тези няколко трохи цената съвсем ще се спихне...
и понеже никой не им иска акциите то и никой не вижда причина да влага получения дивидент обратно в акции на компанията ................... омагьосан кръг от който като, че ли няма излизане.."
Може би най-ликвидната-според polki никой не я иска.
Дивидент от около 4%/един от най-високите/ бил трохи.
И никой не рейнвестирал дивидента в нея-да,бе,да...
Благойчо е най големия фен на тази акция от 2007 г......
Тя даже е единствената му в портфеила и с тегло 130-150 % там....
Но да му се отрече правото да пише каквото мисли там където е загробил толкова пари е меко казано арогантно....
Не съм му фен даже обратното , но не може да му се отрече правото на мнение ..
Прекалявате ,почнахте да окаляте наред ,само защото не ви харесват мненията и анализите....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Полки е прав.Той харесваше тази акция и заложи на нея.Чест му прави че имаше смелоста да каже че тази артия не се харесва вече.Аз затова състояние говорех още преди година и нещо..
и понеже никой не им иска акциите то и никой не вижда причина да влага получения дивидент обратно в акции на компанията ................... омагьосан кръг от който като, че ли няма излизане.."
Може би най-ликвидната-според polki никой не я иска.
Дивидент от около 4%/един от най-високите/ бил трохи.
И никой не рейнвестирал дивидента в нея-да,бе,да...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНикой не ти е виновен ,че направи репо /предполага/ в неподходящ момент и сега освен,че плюеш акцията,но и пишеш неистини.Как така никой не иска акцията-това е може би най-ликвидната акция.Относно влагането на дивидентите абратно в нея,мисля че имаше анкета и повечето отговориха,че биха реинвестирали дивидента в нея.Емоциите са вредни в инвестирането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениевъпреки, че започнаха да раздават дивидент се вижда, че никой не им иска акциите, а ако спрат да дават тези няколко трохи цената съвсем ще се спихне...
и понеже никой не им иска акциите то и никой не вижда причина да влага получения дивидент обратно в акции на компанията ................... омагьосан кръг от който като, че ли няма излизане...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар