Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Нискотарифните авиокомпании държат почти половината от пазара в България
Националният превозвач "България ер" остава на трето място с 14.6%
https://www.capital.bg/biznes/kompan...ti_polovinata/
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
Стига сте му яли кокалите на човека, и без това сигурно го боли от пропуснати ползиНе съм съгласен
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеНай-силният бичи сигнал тук беше продажбата на МонтиМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКЪДЕ СИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,......МОНТИЕВThe strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеВинаги ми е било интересно-при положение,че всички фактори сочат сериозен ръст по дадена позиция,защо има толкова много желаещи да продават на ниски нива?Естествено,че няма нищо сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВеликият дух на вожда даде ФирaCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Аз също си го мисля от известно време. По принцип има "тънка" връзка, ще разберем скоро дали това "избухване" на групата през последните месеци има нещо общо или е нещо друго. Имам и от двете, нямам препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Написаха се какви ли не глупости за Ковачки, Пеевски, индуси, турци, румънци, акумулатори и т.н., а никой не си помисли, че може и някой друг да има интерс, при това много голям, особенно в едното ЧЕЗ, но още месец, два и ще разберем.
Коментар
Коментар