IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Къде ?
    На потната ръка държейки телефона....

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
      Мечките май се предадоха.
      Не са се предали,просто понамаляха

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
        Създава се известно напрежение.
        Къде ?

Коментар

• Мечките май се предадоха.

Коментар

• Става страшно

Коментар

• Създава се известно напрежение.

Коментар

• Пак по бели гащи...

Коментар

• За мен такава търговия с такива количества на тези цени е положителен сигнал. Вие какво мислите?
                  Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Май отърваха продавача от мъката му. Къде е Полки с неговият анализ? Той е най-близо до истината! Цифрите ( на оборот и поръчки ) пак започват да се увеличават и цената върви нагоре!
                    Last edited by radon222a; 26.01.2018, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      Мераклиите за продажби на това ниво силно намаляха, което значи...
                      Североизток

Коментар

• Мераклиите за продажби на това ниво силно намаляха, което значи...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Рот фронт,бригаденфюрер! Не знам дали знаете,но "Турски поток"го строи компанията "Южен поток" с бивше представителство и във Варна....Изводите оставям на Вас и както казва Преци дано не сте заразен от спекулативен бяс....Ваша песенка до конца не спета! Но повнимательнее....

https://www.youtube.com/watch?v=XkhRO2i1wqk

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Финансовата страна ме интересува,но не е на преден план....
                            Рот фронт,бригаденфюрер! Не знам дали знаете,но "Турски поток"го строи компанията "Южен поток" с бивше представителство и във Варна....Изводите оставям на Вас и както казва Преци дано не сте заразен от спекулативен бяс....Ваша песенка до конца не спета! Но повнимательнее....

https://www.youtube.com/watch?v=XkhRO2i1wqk

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Всъщност това са намалелите след продажби във вторник акционери.....
                              Така е, идеята е, че ден след ден намаляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                И днес акционерите намаляват до 3636.
                                Няма другаде такава устойчива тенденция.
                                Да видим докога.
                                Всъщност това са намалелите след продажби във вторник акционери.....

Коментар

Working...
                                X