If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубаво е да се купува и да расте. Аз за по-хубаво развитие от това за една акция не се сещам. Ако някой има други цели и планове от това да расте или скоростта с която ще го прави, това вече е друга работа.
Анджък, на майчин език, истината обаче е, че никой от нас абсолютно нищо не знае и само предполага, в следствие на което, като се види някакъв луд ъп, като например 10-на % за 3 дни, и става мазало. После пак седим и се чудим що така става и къде е Батко, а батко каза, че ще има сайт, ама друг път
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Еми така ще е.. аз ви казах стъпчици по 3 ст. но за по дълго.. Вчера като се нахвърлихте и направихте две-три наведнъж, днес ще има една назад.. щото тичате пред Батко като теленца пред майка си, а на него това не му харесва.. до го фронтрънвате
Хубаво е да се купува и да расте. Аз за по-хубаво развитие от това за една акция не се сещам. Ако някой има други цели и планове от това да расте или скоростта с която ще го прави, това вече е друга работа.
Еми така ще е.. аз ви казах стъпчици по 3 ст. но за по дълго.. Вчера като се нахвърлихте и направихте две-три наведнъж, днес ще има една назад.. щото тичате пред Батко като теленца пред майка си, а на него това не му харесва.. до го фронтрънвате
Според мен, вдигнаха цената, за да мине пакет !
Ще видим, дали ще върне ?!
Вдига я (не и без наша помощ) и после я оставя в безтегловност, до когато си поиска. Вече 3-4 пъти го прави. Смятам, че е време за други ценови нива.Нещо номера се изтърка и става предсказуем за масата спекуланти, което води до нужда от промяна.
Днес много тихо по позицията, много ми е чудно какво породи истерията вчера и покупките по всяко време. Днес вече цените са почти 10 стинки под върха вчера, при това с никакви обеми - много весела акция е химчето на още по-веселата ни борсичка
Според мен, вдигнаха цената, за да мине пакет !
Ще видим, дали ще върне ?!
Днес много тихо по позицията, много ми е чудно какво породи истерията вчера и покупките по всяко време. Днес вече цените са почти 10 стинки под върха вчера, при това с никакви обеми - много весела акция е химчето на още по-веселата ни борсичка
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мда, днес стъпката беше двойна.. не се сърдя разбира се
Стъпката за мен не е толкова важна....доколкото гледам просто се внимава да не се оцелеят големи бройки на Монитор а гледат да ги договарят по телефон една идея по надолу, което е резонно...
С две думи “театрото” е пълно...
Явно вървим към твоята тройка. Батя просто беше скромен с неговите нагоре с по 3 ст. на ден. А имаше продава около 20 000 бр на 2,5лв. - ееее, и той избяга,за да не го отнесат.
...
Мда, днес стъпката беше двойна.. не се сърдя разбира се
Явно вървим към твоята тройка. Батя просто беше скромен с неговите нагоре с по 3 ст. на ден. А имаше продава около 20 000 бр на 2,5лв. - ееее, и той избяга,за да не го отнесат.
Ето ви още един сигнал: Щом се разпродава банката на БФБ АТЕРА, значи е време за ПО-ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА. Гледам пазара и все едно виждам месец януари 2018г.
Коментар