ПОснах сълза
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеОт поне три месеца някой много внимателно излиза тук и е с много бройки . След тези 8000 от сутринта заложи нови 8000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеОт поне три месеца някой много внимателно излиза тук и е с много бройки . След тези 8000 от сутринта заложи нови 8000.Не биха ми били критерий за яко
. Много с много, когато влизат, после някой излизат... Ликвидността е нещо хубаво
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
За мен, цената при срив ще е доста под 1,60 и определено не съм готов да купувам на цена близо до двойката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Последният път когато дръвчо беше на 25 ст. Хима и ЦКБ бяха точно на 1 лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Значи каквито и цени да видим,нищо няма да си купиш.Що се хабиш тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Акцията не е моя списък ,по скоро банката под 1,3 и зрънчо под 25-8 стинки...но това са празни приказки.....
Ако достигнат тези цени парите ще ги изпукам в други по приемливи акции....
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Монти;n3365886]
Акцията не е моя списък ,по скоро банката под 1,3 и зрънчо под 25-8 стинки...но това са празни приказки.....
Ако достигнат тези цени парите ще ги изпукам в други по приемливи акции..../QUOTE]
Къде ще ги изпукаш...
Ти си индикатор.
Най-много да ги изпукаш в някой хоремаг.Last edited by Три без коз; 03.08.2018, 17:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИ мечето Монти лакомо се облизва за стотина бройки и сега ще драска денонощно по темата с надеждата да свали цената със стинка и половина.
Ако достигнат тези цени парите ще ги изпукам в други по приемливи акции....
Коментар
Коментар