IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнение

аз го броя без деня на оса, т.е. от следващият ден. но не е важно. просто се учудих на поста на участника тони, знаейки че химаджитте плащат винаги на последна дата и в последният 2 часов рейндж от работното време. приятна вечер!

Ще разберем скоро кога е последния срок. Може и да бъркам. Приятна вечер и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Е нали уж се променят... партньори търсят...
      като ги следиш от толкова мн години - всичко химско - постоянно трябва да ти е поговорката за вълка в скоби до CHIM.
      последен пресен пример е "новата" корпоративна страница на дружеството (без да започваме предъвкваната тема).
      хаиде приятна вечер тук, че американските пазари ме чакат.

Коментар

Срокът си е срок.
        Тебе кво те бърка, нали нямаш.

Коментар

аз го броя без деня на оса, т.е. от следващият ден. но не е важно. просто се учудих на поста на участника тони, знаейки че химаджитте плащат винаги на последна дата и в последният 2 часов рейндж от работното време. приятна вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

Аз тълкувам по следния начин текста: от същия ден на провеждане на на ОСА и затова датата е утре.
            Ако превода се направи по - късно реално ще пристигне по сметките на 29 сутринта.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Kъм колко часа?Не се заяждам,просто питам, може пък да знаеш
              на 29.08 .2018 в точно време 10 часа, 11минути ,12 секунди, 12 милисекунди,13 микросекунди, 2 ноаносекунди, 1 пикосекунда,4 фемтосекунди, 8 атосекунди.

По точно не мога
              И аз не се заяждам просто отговарям.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
                Дивидента ще се изплати в 60-дневен срок от датата на провеждане....
                Според мен датата е 28.8 за превеждане на дивидента. Тогава са 60 дни, но вероятно ще бъде по сметките на 29.08 рано сутринта.
                Kъм колко часа?Не се заяждам,просто питам, може пък да знаеш

Коментар

нали е за 29.8. планиран? предполагам, че или още на 29.8. или най-късно на 30 сутринта ще е по подсметките ни при ип-тата
                  Аз тълкувам по следния начин текста: от същия ден на провеждане на на ОСА и затова датата е утре.
                  Ако превода се направи по - късно реално ще пристигне по сметките на 29 сутринта.

Коментар

• Дивидента ще се изплати в 60-дневен срок от датата на провеждане....
                    Според мен датата е 28.8 за превеждане на дивидента. Тогава са 60 дни, но вероятно ще бъде по сметките на 29.08 рано сутринта.

Коментар

• Абе вие как помните /че и по дати / ,кога какво е писал другият ….Това професионални писачи /драскачи / ли сте ...Тоя форум само за професионалисти станал )

Коментар

Съгласно новата разпоредба дивидентът се изплаща в срок до 60 дни от оса
                        оса беше на 29.6. аз ги смятам кал. дни към 27.8. са 58дни.
                        според мен, ще го получа както споменах по-горе: 29-30.8

Коментар

нали е за 29.8. планиран? предполагам, че или още на 29.8. или най-късно на 30 сутринта ще е по подсметките ни при ип-тата
                          Съгласно новата разпоредба дивидентът се изплаща в срок до 60 дни от оса

Коментар

Тук дивидента явно са превъртели като бонус за модитата дето не ни оставят да кажем гък за холдинга. По сметките ще го чакаме в друго летоброене

Коментар

• Тук дивидента явно са превъртели като бонус за модитата дето не ни оставят да кажем гък за холдинга. По сметките ще го чакаме в друго летоброене

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Нужно е търпение. Когато си търпелив като рибар, много е вероятно да хванеш риба. Ако бързаш, също така е много вероятно да се прибереш без риба или да загубиш и тази, която имаш. Кой както иска да го разбира. Малко да разведря обстановката.
                                Все се опитва да хване риба в Перловската река,но нещо не му се получаваСага с дивидента даже е решил да я зарибява със златни рибки
                                Last edited by X_Y; 27.08.2018, 12:05.

Коментар

Working...
                                X