Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Полки-молки не се напрягай излишно. От миналото лято досега имам няколко успешни влизания и последващи продажби. Писал съм по кои позиции и даже съм пускал линкове от платформата ми. Например от ЦКБ излязох миналата седмица с всичко. В момента имам основно АЛБ на средна 39 ако броя дивидента още по-ниско ми пада и ХИМ на 1.73, другите позиции са ми под 10% от портфейла. Кажи ми ти какво си отиграл успешно скоро и какво имаш и след време ще видим кой какво е изкарал?
Обещавам ти да пиша след като изляза и от 2те ми основни позиции. Един жокер: АЛБ ще продавам като влезе в Софикс след месец и нещоза ХИМ няма да кажа засега какви са ми намеренията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
на БФБ всички са като теб ........ средната им е по-ниска от настоящата...
миналото лято пак същото пишеше ....... как есента си щял да броиш пилците ........ после зимата щеше да ги броиш пилците ......... после пролетта ....... после лятото всеки понеделник акцията потегляше ...... и сега пак есента ще броиш пилците...
що не вземеш да се прекръстиш на "брояча"!?!?!? ...... мара-брояча или дона-брояча ..... как звучи само...
Обещавам ти да пиша след като изляза и от 2те ми основни позиции. Един жокер: АЛБ ще продавам като влезе в Софикс след месец и нещоза ХИМ няма да кажа засега какви са ми намеренията...
- 1 like
Коментар
-
Средната ми е по-ниска от сегашната цена, а и дивидент ще взема.
Наесен ще броим пилците!
що не вземеш да се прекръстиш на "брояча"!?!?!? ...... мара-брояча или дона-брояча ..... как звучи само...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
радвай се, че жабчетата още не са се усетили накъде отиват нещата ...... за сметка на това другия месец ще те залее море от акции на 1,75 .......... изчакай още 3 седмици ........ и без това 1,80 ще го гледаш през крив макарон още много понеделници...
не е препоръка!!!
Коментар
-
Прав си, няма никакви продавачи на хоризонта. Опитвам се да допълня под 1.75 ама никой ме дава. Появи ли се сериозен купувач, не ми се мисли......
не е препоръка!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМайката днес и тя нищо не е родила.Никакъв оборот.Това ще да е Флагмана на бфб
.
Коментар
-
идва нов понеделник и отново ще се напънеш да пробие 1,7 ....... нали?
напъвай ..... препоръка е...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеОще малко напън в понеделник и ще пробие.
Само гледай
напъвай ..... препоръка е...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Няма нужда да познаваме материята с тежкотоварните моторни средства!
Ако говорим за финансовите пазари положението е съвсем друго и всички виждаме кой е прав и кой крив....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Когато човек не познава материята най-добре е да не спори иначе има опасност да се изложи.
Ако говорим за финансовите пазари положението е съвсем друго и всички виждаме кой е прав и кой крив....
- 2 Харесвания
Коментар
-
напъни се още малко, че до сега нищо не виждам ........ а и този понеделник ще си отиде...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеОще малко напън в понеделник и ще пробие. После след гласуването на дивидента ще е следващия рязък ЪП
Само гледайfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Троловете тук сте ти и Козлиик и определено имате основателни причини да сте много,много напрегнатиОт години повтаряте като безмозъчни папагали едни и същи глупости ,но разбира се се случва точно обратното
Много сте зле пичове Хахахаха….Изглежда само Вие двамката не проумяхте ,че скоро Хима ще се търгува на цена под левче
.
Коментар
Коментар