If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мисля че офертите отдясно/продава/ са поставени за да може да си купи който трябва понеже наближава ОСА и трябва да си реализира печалба. А може и повече!
Жалка картинка..... нищо де пиша за последен път, защото троловете са си тролове и няма смисъл да им падаме на нивото:
За АЛБ писах вече каква ми е стратегията!
За ЧИМ само казвам, че продължавам да купувам под 1.75, последната седмица имам няколко сделки. Но поради обективни причини няма да казвам таргет и период (и досега никога не съм го правил! Ако съм казвал, че този или онзи понеделник ще скача е да си правя гаргара с троловете ). Ще напиша като си продам пакета, даже ще пусна скрийншотове от платформата ми. Дотогава спирам да пиша - за кеф на троловете: Вожда, полки-молки и т.н...… а съфорумците си преценявайте кой прав и кой крив...… отивам да пия узо с калмари и октоподи
фактите са, че колкото пъти пишеш за поскъпване и посочиш срок ....... цената поема в противоположната посока ........ и така е вече 2 години...
превърна се в поредния трол...
Жалка картинка..... нищо де пиша за последен път, защото троловете са си тролове и няма смисъл да им падаме на нивото:
За АЛБ писах вече каква ми е стратегията!
За ЧИМ само казвам, че продължавам да купувам под 1.75, последната седмица имам няколко сделки. Но поради обективни причини няма да казвам таргет и период (и досега никога не съм го правил! Ако съм казвал, че този или онзи понеделник ще скача е да си правя гаргара с троловете ). Ще напиша като си продам пакета, даже ще пусна скрийншотове от платформата ми. Дотогава спирам да пиша - за кеф на троловете: Вожда, полки-молки и т.н...… а съфорумците си преценявайте кой прав и кой крив...… отивам да пия узо с калмари и октоподи
и ти ли го очакваш този мечтан ръст??? ........ имаше в тази тема две женички (мара и дона), и те чакаха всеки понеделник сериозни ръстове, но последно пренасочиха мераците си за есента
мислиш ли, че единственото необходимо условие за ръст е да си купиш акции и този ръст да се случи?
аз път очаквам пропадане в следващите 3 месеца и ще се възползвам от него
Полки-молки не се напрягай излишно. От миналото лято досега имам няколко успешни влизания и последващи продажби. Писал съм по кои позиции и даже съм пускал линкове от платформата ми. Например от ЦКБ излязох миналата седмица с всичко. В момента имам основно АЛБ на средна 39 ако броя дивидента още по-ниско ми пада и ХИМ на 1.73, другите позиции са ми под 10% от портфейла. Кажи ми ти какво си отиграл успешно скоро и какво имаш и след време ще видим кой какво е изкарал?
Обещавам ти да пиша след като изляза и от 2те ми основни позиции. Един жокер: АЛБ ще продавам като влезе в Софикс след месец и нещо за ХИМ няма да кажа засега какви са ми намеренията...
знаем те, знаем те всички дето четем форума ....... всяка седмици ни разправяш сладки приказки как вадиш минимум 30% без да се замисляш...
интересното е, че веднъж не уцели в прогнозите си последните 2 години
Коментар