Аз не можах да разбера защо ПФ като записваха Експат чрез акции, те минаваха през борсата, а сега явно са им ги върнали на другия пазар?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Цената не е лоша в момента и купувачи ще има. Въпроса е продавача един ли е и как мисли да ръси. Така си мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Цената не е лоша в момента и купувачи ще има. Въпроса е продавача един ли е и как мисли да ръси. Така си мисля аз.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение1.5x ?!?!
Тук до къде ще смъкват гащите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение1.5x ?!?!
Тук до къде ще смъкват гащите?The strongest stand last.
Коментар
-
Сигурен съм, че дори каратистите-съветници на Шихана ще го светнат в някакъв момент, че представянето на флагмана му Химимпорт му влияе лошо на репутацията.... В някакъв момент дори може да го посъветват да направи бай-бек и да даде безплатни акции на директорите си или пък кол опция на тънки цени на упражняване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
още не им се вярва,че при повечето артии ще се тестват дъната от 2012г.Смятам,че скоро пак ще гледаме филма "300" от Софикс-Голдуин-Майер
Аз понеже виждам развитието на нещата малко по-напред съм кеширал и сега спя спокойно,а след няколко дена заминавам за Южна Америка на едно прекрасно и екзотично място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Хахахаха...голям калмук сиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВсяка сутрин се показват едни 20 - 25 к /ask/ и след това се скриват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
В аукцион офертите тип айсберг се показват с целия си обем колега.. Няма конспирация ;)The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВсяка сутрин се показват едни 20 - 25 к /ask/ и след това се скриват.
- 1 like
Коментар
Коментар