Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
на 1,55 питах екс-експат-пенсията какъв пакет ще ми продадат ...... отговора им бе: "на този етап се въздържаме от продажби"
на +1,60 ми се струва, че има достатъчно предлагане
Много ясно че няма да ти продадат акции ,когато една от слалома е хим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеКойто не си е купил на 1,55 сега ще се моли да му пуснат на 1,60 и т.н., а изнервените ще стават все повече.
на +1,60 ми се струва, че има достатъчно предлаганеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНаистина ли мисли, че някой спекулант купува на пазар по 20к на ден?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНаистина ли мисли, че някой спекулант купува на пазар по 20к на ден?
"Шотландски боец".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНаистина ли мисли, че някой спекулант купува на пазар по 20к на ден?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
За последните поне 5 сесии не е търгувал. Това дали е добър знак или е само Коледна ваканция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
докато мажо не излезе и купи пакета на пенсиите само ще си чешем езиците.Колкото до парите всичко
живо кьораво и сакато бяга в злато ,там печалбите в пъти ще надхвърлят очакванията.Ето и доларът взе да
се спихва а акциите не са конкурентно способни да привличат пари.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Тенденцията за спад на броя акционери е валидна и за много други компании на БФБ. Не конкретизирам Хим, но на хората им писна да седят и да чакат с години да изкарат някоя стотинка, а в САЩ и други нормални борси да правят по 30% за 12 месеца, всяка година нов връх, а СОФИКС е пъти под най - доброто си представяне и така вече над 10 г. За нас загубено десетилетие, а румънската борса получи статут на "развиващ се пазар".
Вечните схеми, некоректни мажоритари, никаква стратегия за фондовия пазар от държавата, закостеняло чиновническо управление на БФБ. От 2001-а антирекорд по обеми. Няма хляб на БФБ, само трошици, за който успял да клъвне навреме малко "Доверие" или "Алтерко".
В същото време има дружества като Доверие,Алтерко,Софком и други, при които е добре да яхнеш временно възходящата вълна и всеки си решава кога да слезе от новите флагмани.
Разбира се - не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Ами като гледам при ПИБ нищо чудно.Тия от Доверие запушиха целият Софикс и сега седим като коне на празна ясла.Имало пари ,дръжки.[/QUOTE
Приемете го като стрес тест на пазара ……. за да има решения
Коментар
-
Кой и кога ще вземе пакета не може да се прогнозира. Надали някой се е разбързал да го взима, а със сигурност ще го търси на възможно най - ниски нива. По - скоро е притеснително да не извадят още някой милион от фонда и да видим СОФИКС отново между 450 и 500 или нивата преди създаване на BGX, тази акция ще е една от не малко засегнатите.Last edited by Grosss; 06.01.2020, 16:55.
Коментар
-
Ами то тоя пакет ако го го клатят до април какъв е смисълът да се влиза май месец пък и винаги ще се оправдаят с международното положение?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Тенденцията за спад на броя акционери е валидна и за много други компании на БФБ. Не конкретизирам Хим, но на хората им писна да седят и да чакат с години да изкарат някоя стотинка, а в САЩ и други нормални борси да правят по 30% за 12 месеца, всяка година нов връх, а СОФИКС е пъти под най - доброто си представяне и така вече над 10 г. За нас загубено десетилетие, а румънската борса получи статут на "развиващ се пазар".
Вечните схеми, некоректни мажоритари, никаква стратегия за фондовия пазар от държавата, закостеняло чиновническо управление на БФБ. От 2001-а антирекорд по обеми. Няма хляб на БФБ, само трошици, за който успял да клъвне навреме малко "Доверие" или "Алтерко".
Коментар
Коментар