IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Не е сигурно, възможно е оня с коша да изчаква и пак да започне да ръси.
    Аз съм си накупил отдавна и не ги умея тия номера.
    Тук има много повече кеш отколкото акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Май ще има кур капан на продалите .Хайде на 1.18.
      Натоварих на 90 стинки, средната е 1.00... Пожелавам успех тук на колегите, три години чакане не зная как точно трябва да се отплати..
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Май ще има кур капан на продалите .Хайде на 1.18.
        Не е сигурно, възможно е оня с коша да изчаква и пак да започне да ръси.
        Аз съм си накупил отдавна и не ги умея тия номера.

Коментар

• Май ще има кур капан на продалите .Хайде на 1.18.
          Last edited by Grosss; 13.03.2020, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Удри вуйно..Кеша пак е цар.. Да видим кои ще достигнат историческите си дъна.. Как мислите..
            Мисля си за една банка, но сигурно греша. Това не е препоръка за търговия на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Който мисли за дъно ще отиде на дъното. Предпочитам спокойствието, та дори за има пропуснати ползи от колкото реални загуби. Но въпреки това мисля, че дъното не е достигнато, защото не можем да си представим реалните последици от кризата. Умната.
              Дъното маджо го определя както и върхът и какъв маджо е ако не подкрепи пазарът когато се налага.
              Last edited by Grosss; 13.03.2020, 15:09.

Коментар

• Много се говори за репа, акциите шит, но хора имало които ги залагали и купуват пак. Колко да са репата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Тоя въпрос го задай на себе си.
                  Козлик,защо се съмняват в твоята шапка.Всъщност,ти излезе доста прозорлив да инвестираш извън борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Който мисли за дъно ще отиде на дъното. Предпочитам спокойствието, та дори за има пропуснати ползи от колкото реални загуби. Но въпреки това мисля, че дъното не е достигнато, защото не можем да си представим реалните последици от кризата. Умната.
                    Много елементарна манипулация.Значи според теб хим обозримо бъдеще няма да мине сегашните нива?

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

А ти поумня ли най-после?
                      Тоя въпрос го задай на себе си.

Коментар

• Дъната винаги се очертават ясно и там има плато..Да гледаме мача..А на дъното отиват тези с рисковите репа..Как да отидеш на дъно с кеш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Удри вуйно..Кеша пак е цар.. Да видим кои ще достигнат историческите си дъна.. Как мислите..

Коментар

• Удри вуйно..Кеша пак е цар.. Да видим кои ще достигнат историческите си дъна.. Как мислите..

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                              Обрата се получава точно когато всички са полудели …… та внимавайте
                              Кои са полуделите, купилите акции или с кеш? Цяла Европа предстои да бъде блокирана, а страната ни е в извънредно положение за месец.... за сега и дано няма повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не беше ли да се купува като се стабилизира маркета и намери дъно а сега го търсиме а кризата със вируса не е почнала а след нея икономическата........Като гледам маркета единствените пари се влагат от дребните песимисти...
                                Абсолютно си прав,но както казах се поддадох на емоциятаОсвен това не съм направил сделки за милиони

Коментар

Working...
                                X