If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хора, аз за разлика от вас не съм човек, който чете глусти и не ме интересува какъв график имат.
Аз гледам кое е редно и каква е логиката. Това, че имат график да не дават отчети в срок, в сегашната ситуация, която с нищо не им пречи да имат отчет не е мой проблем.
Това ми звучи, като някаква гавра. Да имаше промяна в сроковете, защото имаше и извънредно положение, имаше блакажи и т.н. Но от средата на Май ги няма вече. Не е сериозно. А вие водите сериозна дискусия за дивидент.
Сериозно е бре, хората си пуснаха график кога какво ще обявяват. Вземи се информирай.
Това ми звучи, като някаква гавра. Да имаше промяна в сроковете, защото имаше и извънредно положение, имаше блакажи и т.н. Но от средата на Май ги няма вече. Не е сериозно. А вие водите сериозна дискусия за дивидент.
Вземи прочети до кога и как се промениха сроковете...
Гавра беше цената от 5лв платена от държавата, но това е за другата тема.
А преди дивидент или не, не трябва ли някой отчет за 2020 да изкарат. Да се види, как е работата?
Това е много обидно, една камара дружества още да нямат отчети за края на Март. Поправете ме, ако тук има отчет.
А преди дивидент или не, не трябва ли някой отчет за 2020 да изкарат. Да се види, как е работата?
Това е много обидно, една камара дружества още да нямат отчети за края на Март. Поправете ме, ако тук има отчет.
Според моите сметки би трябвало покана за ОС да излезе до края на този месец, а ОС да се проведе до края на август. Евентуален дивидент до края на октомври. Почнах да се съмнявам в дивидент тази година с оглед на развитието на икономиката и засегнати сектори в които оперира хим. Ще ме изненадат приятно, ако дадат някоя стотинка.
Че защо да е проблем да се запази дивидентът. Реално извън холдинга ще излязат има няма 2 млн. лева. Другите пари под формата на дивидент ще си останат пак в холдинга, в широкия смисъл, разбира се. Ако 2 млн. са проблем за тия хора, по-добре направо да се зануляваме тук и да не си губим времето повече
Според моите сметки би трябвало покана за ОС да излезе до края на този месец, а ОС да се проведе до края на август. Евентуален дивидент до края на октомври. Почнах да се съмнявам в дивидент тази година с оглед на развитието на икономиката и засегнати сектори в които оперира хим. Ще ме изненадат приятно, ако дадат някоя стотинка.
Коментар