If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Батя а ако не стане така с дивидента не се ли очертава як шуссс? Щото пазара най-вероятно няма да спи а ще се събуди от падане от балкона.
Оххх, дано имаш още един гараж да продадеш че иначе лоша работа...
Цената си е достатъчно шусссс и към момента. Интересно ще е кой купува при евентуално изсипва е...
Да. Печалбата се запазва, ако така стане и с дивидента може да заформим леко рали тук.. Ако пък пазара продължи да спи на същата цена, ще си пазарим акции с висока дивидентна доходност.. Пак не е лошо
Батя а ако не стане така с дивидента не се ли очертава як шуссс? Щото пазара най-вероятно няма да спи а ще се събуди от падане от балкона.
Оххх, дано имаш още един гараж да продадеш че иначе лоша работа...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
ехе, чак на трета страница е темата
Вече имаме годишен отчет, може би скоро ще видим и покана за ОСА...
Да. Печалбата се запазва, ако така стане и с дивидента може да заформим леко рали тук.. Ако пък пазара продължи да спи на същата цена, ще си пазарим акции с висока дивидентна доходност.. Пак не е лошо
А преди дивидент или не, не трябва ли някой отчет за 2020 да изкарат. Да се види, как е работата?
Това е много обидно, една камара дружества още да нямат отчети за края на Март. Поправете ме, ако тук има отчет.
Ама ти кво искаш,на 50 ст. да ти продават......че то по-добре да се отпишат БъФЪБъТо?По-вероятно да го закарат нагоре към двойката.След средата на август може да видим първите щъркелчета.
Аз не искам нищо.Не я харесвам тая артия а и на БФБ не ми се търгува повече.Към двойката след около 2 г може и то ако тия управляващи се разкарат.Иначе щецсе надлъгвате само тия дето сте на бфб.Нови и особенно чужденци няма да дойдат.Сега всички прасета идват на американския пазар.
Ама ти кво искаш,на 50 ст. да ти продават......че то по-добре да се отпишат БъФЪБъТо?По-вероятно да го закарат нагоре към двойката.След средата на август може да видим първите щъркелчета.
Хора, аз за разлика от вас не съм човек, който чете глусти и не ме интересува какъв график имат.
Аз гледам кое е редно и каква е логиката. Това, че имат график да не дават отчети в срок, в сегашната ситуация, която с нищо не им пречи да имат отчет не е мой проблем.
Коментар