Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Винаги съм се чудил ква е тая простотия и къв "умник" трябва да си да затапваш толкова дърварски една позиция?
Ок, имаш да продаваш, ми нареди си бройките през 10 стотинки, ще вземеш повече пари и затапването няма да е такова, каквото е сега. Няма как да съм сигурен, че е един продавача, но клоня точно към това. Ама логиката на продажби ми бяга.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Знам,че е ликвиден.Идеята ми е ,че ще се изтеглят на горе ниските оферти "продава."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ехее колега, не е чак толкова неликвиден Флагмана, че с 1 М лв. да отиде на дабъл.. виж какви обороти последните дни за 10-тина стинки качване на цената.
С 1 млн. лв. ще отиде докъм 1,20-1,30 мах. Тука има много играчи дето скачат на влака за 10-15 ст. печалба ми се струва. Виж при Алтерко например е друга играта.. гледа се в доста по-дългосрочен план и доходност в пъти, а не %-ти.
И така трябва да бъде на една добре функционираща борса.. да има различни игри за различни типове играчи
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Не съм убеден, че Алтерко ще стане 17-18лв. преди ХИМ да стане 2лв.
Имам и от двете, но от Алтерко двойно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ехее колега, не е чак толкова неликвиден Флагмана, че с 1 М лв. да отиде на дабъл.. виж какви обороти последните дни за 10-тина стинки качване на цената.
С 1 млн. лв. ще отиде докъм 1,20-1,30 мах. Тука има много играчи дето скачат на влака за 10-15 ст. печалба ми се струва. Виж при Алтерко например е друга играта.. гледа се в доста по-дългосрочен план и доходност в пъти, а не %-ти.
И така трябва да бъде на една добре функционираща борса.. да има различни игри за различни типове играчи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Ако влезе някой с такава сума,след първият 1 млн,Цената ще е 2лв,до края на 12млн,ще имаш 1%,ане 5% от Флагмана
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеако влеза тук с 12,5 мил и си купя 5% от дружеството, дали ще съм в борда на директорите?
щото те дванайсе милиона са горе доло седалките на самолетите...
Коментар
Коментар