IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    В момента съм в кеш чакам да си хвърлите картите
    Да не е спаднал "вътъка" в Еспаня
    Той и Марадона ще ти прави тук компания
    Last edited by precakanoto; 20.03.2021, 22:08.

Коментар

• В момента съм в кеш чакам да си хвърлите картите

Коментар

Толкова си на ясно ,че пада три години и си проадал миналата година аз където трябва съм взел не е на Бфб тук ви гледам сеира
        Успех кадето и да си взел

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Ок..спирам да коментирам...видимо не си наясно защо акцията пада вече три години!
          успех ти желая и все пак-погледни към алтерко ако искаш да печелиш!
          нямам препоръки
          Толкова си на ясно ,че пада три години и си проадал миналата година аз където трябва съм взел не е на Бфб тук ви гледам сеира

Коментар

Че тук изборите нямат значение към момента
            Трябват доста промени че да променят държавата в държава
            Ок..спирам да коментирам...видимо не си наясно защо акцията пада вече три години!
            успех ти желая и все пак-погледни към алтерко ако искаш да печелиш!
            нямам препоръки

Коментар

Зависи. Много от изборите като цяло,но миналият септември продадох всичко тук и нямам матерял ем интерес...след 04.04 ако напиша какво мисля съм сигурен че ще бъде изтрито!
              Че тук изборите нямат значение към момента
              Трябват доста промени че да променят държавата в държава

Коментар

Дай твоята прогноза за Хим според мен ще видим 60 стинкин
                Зависи. Много от изборите като цяло,но миналият септември продадох всичко тук и нямам матерял ем интерес...след 04.04 ако напиша какво мисля съм сигурен че ще бъде изтрито!

Коментар

“Ако...ако”... вече е в софикс...а и ПОИ все още си имат!?
                  каква е твоята прогноза за цената на алтерко след една година?
                  Дай твоята прогноза за Хим според мен ще видим 60 стинкин

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ако беше в Софикс и пенсиите имаха от него едва ли щеше да мине 3 лв.
                    “Ако...ако”... вече е в софикс...а и ПОИ все още си имат!?
                    каква е твоята прогноза за цената на алтерко след една година?

Коментар

Погледни към Алтерко април 2020 2.80лв а днес 9.80?!
                      Ако беше в Софикс и пенсиите имаха от него едва ли щеше да мине 3 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Да.Не съм поглеждал нфб от почти година и виждам че никаква ралика от април месец.Трагедия!
                        Погледни към Алтерко април 2020 2.80лв а днес 9.80?!

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                          Обаче по-засегнато от това дружество от ковида на балканския полуостров не се сещам.
                          все едно цялото е направено така че една пандемия да го смачка - туризъм, транспорт, финанси.
                          Може би пък и вече да е време за покупка?
                          много имот има по дружествата, земи, сгради...но колко точно....и шиханът не знае....

Коментар

• Обаче по-засегнато от това дружество от ковида на балканския полуостров не се сещам.
                            все едно цялото е направено така че една пандемия да го смачка - туризъм, транспорт, финанси.
                            Може би пък и вече да е време за покупка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Да.Не съм поглеждал нфб от почти година и виждам че никаква ралика от април месец.Трагедия!
                              Само ще зяпаш като кибик или ще покажеш някой каубойски чалъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Ташунко,тоя днешен интерес към БФБ случаен ли е?

Коментар

Working...
                                X