If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Химимпорт чупи 2 годишен мечи канал тук....и това става с 2 годишна бича дивергенция .Потенциала нагоре е голям.Може би следващата голяма ракета на БФБ
Не е препоръка
Химимпорт чупи 2 годишен мечи канал тук....и това става с 2 годишна бича дивергенция .Потенциала нагоре е голям.Може би следващата голяма ракета на БФБ
Не е препоръка
Парите влизат - по спомен - основно в пенсионните им и, мисля, цкб също имаше пакет. А сега къде ще ги наместят - надявам се на около 40-50% поне да останат по тим позициите, като нямам предвид емпи/велграф. Не изключвам и част да се върнат към дружества от еврохолд и антуража, но се съмнявам да са много.
ЦКБ взимат 14 млн. другото е в пенсионните. Вижте коментара на vale1 в темата за Еврохолд - обяснява как се случват нещата между групите.
Не е препоръка
Парите влизат - по спомен - основно в пенсионните им и, мисля, цкб също имаше пакет. А сега къде ще ги наместят - надявам се на около 40-50% поне да останат по тим позициите, като нямам предвид емпи/велграф. Не изключвам и част да се върнат към дружества от еврохолд и антуража, но се съмнявам да са много.
Или 4-5. А даже и 20ст да стане - пак ще е вярно, поне донякъде.
Все още бяха в процес на натрупване на активи, когато удари ковида.
Да не забравяме Бъфет какво постига с парите от засраховки.
А тук има 2 банки - поне едната читава, другата бутикова + пенсионни дружества.
Даже простата сметка казва, че е по-добре да имаш активи по време на инфлация. Даже и да не са менажирани оптимално.
Малко съм пристрастен тук.
Колко милиона се очаква да влязат от продажбата на ЧЕЗ ? И дали няма да направят някаква врътка с Еврохолда . Имат и те инвестиционен портфейл. Някакви предположения ?
Или 4-5. А даже и 20ст да стане - пак ще е вярно, поне донякъде.
Все още бяха в процес на натрупване на активи, когато удари ковида.
Да не забравяме Бъфет какво постига с парите от засраховки.
А тук има 2 банки - поне едната читава, другата бутикова + пенсионни дружества.
Даже простата сметка казва, че е по-добре да имаш активи по време на инфлация. Даже и да не са менажирани оптимално.
Малко съм пристрастен тук.
Не, не пречи! Цената може да стане и 10 + лева, но за това се изискват услилия от ръководството за връщане на доверието в акцията.
Дивидента беше крачка в тази насока.
Коментар