Първоначално изпратено от White Walker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е активният продавач тук? Днес 370к
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение4.275 стотинки на акция е нетният дивидент. 4.5 стотинки на акция е брутният дивидент.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКолко е нетния дивидент тука на бройка обикновени акции, че съм получил някакви хиляди левове и не помня първоначалния си кеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНикога не съм я разбирал тази логика че "чуждото винаги е по-добро от българското". В повечето случаи това просто не е така. Разбира се ваше право е да решавате къде да инвестирате парите си, но аз съм по-скоро песимист за развитието на "западните борси", и съм по-скоро оптимист за нашата. Времето ще покаже кое твърдение е по-правилно... Успех и на теб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВие намерихте кога да на пускате кораба, когато се е запътил към 2-та лева
по-внимателно четете. аз лично, каквото съм инвестирал тук, това е. дивиденти не ре-инвестирам тук повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВие намерихте кога да на пускате кораба, когато се е запътил към 2-та леваThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеИ аз така направих. Продадох всички Химчета и изтеглих всички средства заедно с дивидента на чуждестранните борси и повече не искам и да чуя за БФБ.
Успех на търгуващите тук
Коментар
Коментар