Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Трябва да обяснявам много, - Хима ми е базата , от края на миналата година, реших че мога да влизам отново в позициите му, след като го напуснах по това време 2014г.,но като дивидентен го правя база, влизал съм доста пъти в ЦКБ и излизал и пак в него кеша , време е да даде и на "кака" малко преднина
момент,както и БРП.Съотношението Дръвчо към Хима трябва да е 2,8,а сега е почти
5.Last edited by Grosss; 01.11.2016, 19:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеташунковците които миналия месец продадоха на 1,2?? лв. сън не ги ловиОпитваш се да послъгваш ама не се получава.Айде да те видя колко си мъж и дали ще застанеш зад твърдението си след като всичките ми цкб са налични в платформата и цкб не съм продавал от 2014 г. Не се излагай че аудиторията ще те разбере що за стока си.От 2008 от както загуби парите на роднините си сън не те лови
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениебраво, толкова големи доходи, а толкова малък инвестиционен портфейл (едва 2500 бройки в ХИМ-а) .................. сметката сигурно някъде е сгрешена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНяма смисъл от това мероприятие,губиш от комисионни.
- Трябва да обяснявам много, - Хима ми е базата , от края на миналата година, реших че мога да влизам отново в позициите му, след като го напуснах по това време 2014г.,но като дивидентен го правя база, влизал съм доста пъти в ЦКБ и излизал и пак в него кеша , време е да даде и на "кака" малко преднина
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Превалутирах изкупените химчета в ССБ , а дали е за добро
..... поне кеша няма да ми тежи.
1,55 лв. при ХИМ към 1,20 лв. при акциите на ЦКБ се получава коефицент 1,30 което е доста далеч от обичайното 1,50
някой ден и аз ще направя това упражнение, но за сега по-голям потенциал виждам при ХИМНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Превалутирах изкупените химчета в ССБ , а дали е за добро
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениереспект още веднъж
- Превалутирах изкупените химчета в ССБ , а дали е за добро
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-Няма почти ....- няма не дей !!!- "на 31.10.2016 ще струва 1,57-1,60 лв.
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-Няма почти ....- няма не дей !!!- "на 31.10.2016 ще струва 1,57-1,60 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение1,538 за днес
респект ................. почти на 100% си познал в прогнозата си...
-Няма почти ....- няма не дей !!!- "на 31.10.2016 ще струва 1,57-1,60 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА аз съм буден отдавна и бачкам вече и до края на деня лично аз ще съм изкарал 700-800 $ чисто.Ти може би толкова до края на годината от акции ако си избиеш загините де че те доста от 2008 насам.
Няма такава професия в БГ с която по честен начин да ги изкарваш тези пари.Затова и съм в САЩ.За сега докарвам 1800 лв на месец в България от които 1000 фиксирана доживотна рента Лятото събраното през годината си ги ползвам по моретоНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар