IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Не се коментира това старо корито.Съмнения ли са ви обзели? Споко бе ще тръгне нагоре някога ....... с малко
    Съмненията различават човекО от маймуната. Инък вярваме безрезервно на флагмана на БФБ-то и неговата посока
    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Не се коментира това старо корито.Съмнения ли са ви обзели? Споко бе ще тръгне нагоре някога ....... с малко

Коментар

• Потъника как е ще върви ли нагоре че имам от неговите тоалетни артии

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Вожде, при 2 лв немалко хора ще изкарат пържолите в нов апартамент. А ще има и такива с повече акции като Батя, които ще трябва да освещават 2, че и 3 апартамента Ти изпука парите за тухли и бетони и сега ти се иска да си играеме на семкаджийница, ама с времето се надявам да ти светне, че закопаните пари в бетона край морето не растат пък дори и вехнат. Не е приятно да имаш само за пържоли, ако акциите са се увеличили двойно - те това ще е вече като за семкаджия )))
          Не на мен а на теб трябва да ти светне че не може всичко да инвестираш на едно място.Имам достатъчно акции,имам и НИ които ми носят всеки месец доход,имам пари и в други неща и колекции.Не е правилно да вкарваш всичко на борсата защото се превръщаш в комарджия.Може да спечелиш но може и да се удавиш.Твой си е избора.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
            Границата от 1.40 лева за една акция е изключително силно ниво на съпротива. Има и едно такова на 1.60.
            1.60 изобщо няма да ги усетим

Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
            Въобще, много трудно ще литнем нагоре в близко време, освен ако не се влеят десетки милиони лева от нови купувачи.

десетки милиони лева

пожелавам ти да видиш някога как се влиза с 2-3 милки в позиция като ХИМ например за да разбереш какви глупости си написал....

десетки милиони лева

ами той фрий флоута на ХИМ-а е само 60 млн.
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Границата от 1.40 лева за една акция е изключително силно ниво на съпротива. Има и едно такова на 1.60. Въобще, много трудно ще литнем нагоре в близко време, освен ако не се влеят десетки милиони лева от нови купувачи.
              Но не е невъзможно, колега. Това е ФЛАГМАНА все пак!
              The strongest stand last.

Коментар

... Има и едно такова на 1.60. Въобще, много трудно ще литнем нагоре в близко време, освен ако не се влеят десетки милиони лева ...
                Да, навярно ще има някаква съпротива при 1,60-1,62 и пробием ли я, пътят към 2-та лева ще бъде стръмен и кратък.
                А дали десетки милиони лева ще са необходими за целта, не съм сигурен ...

Успех
                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Границата от 1.40 лева за една акция е изключително силно ниво на съпротива. Има и едно такова на 1.60. Въобще, много трудно ще литнем нагоре в близко време, освен ако не се влеят десетки милиони лева от нови купувачи.
                  BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Тоя Потъник като се окопа на 1.40 и не мърда.Да вземе да ходи към 2 лв. да изкарат някой хора за пържоли по нова година.
                    Вожде, при 2 лв немалко хора ще изкарат пържолите в нов апартамент. А ще има и такива с повече акции като Батя, които ще трябва да освещават 2, че и 3 апартамента Ти изпука парите за тухли и бетони и сега ти се иска да си играеме на семкаджийница, ама с времето се надявам да ти светне, че закопаните пари в бетона край морето не растат пък дори и вехнат. Не е приятно да имаш само за пържоли, ако акциите са се увеличили двойно - те това ще е вече като за семкаджия )))

Коментар

• Тоя Потъник като се окопа на 1.40 и не мърда.Да вземе да ходи към 2 лв. да изкарат някой хора за пържоли по нова година.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                        Интересно е че някои хора когато акцията не върви всеки ден бълват "змии и гущери" ,а тръгне ли нагоре си намират работа и не ни удостояват със всекидневните си писания .
                        Умопомрачил си се,но нямаш ядове всеки ден ще намирам малко време да те проверя дали си ди написал домашното във форума

Коментар

• Интересно е че някои хора когато акцията не върви всеки ден бълват "змии и гущери" ,а тръгне ли нагоре си намират работа и не ни удостояват със всекидневните си писания .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Вожде, продаде и се обади най-после))))) сега накъде!?!? Ще има ли яки монолози в тамата!?!?! Ех, че сте ми сладки имотни барони, като как го виждате това да е оценено адекватно без значение дали е 1 лв или 2 лв !?!?!?))) Великият дух ли се обърка или в лулата влезе някакво ментЕ !?!?! )))))(
                            В голяма грешка си.Нищо не съм продавал,защото не я следя борсата всеки ден.Отвори се доста работа и реших да напълня касичката . Много добре се получи и другата седмица отивам да си купя чисто нов автомобил.Тук във форума като почна да почивам по-често ще ви навестявам.Не че ще изпусна нещо де

Коментар

• тук такова избухване ни чака, че чак не ми се мисли

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                                купувачи!?
                                Освен фонда и няколко излъгани камилчета там няма купувачи според мен. Не са глупави и спекулантите за да си замразяват кеша
                                Вчера минаха 370к броя, бая едри камилчета ще да са

Коментар

Working...
                                X