Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Полки, явно обичаш числата.
Ама някакси забравяш да споменеш на колко % от върха на профитите тогава са сегашните, както и какъв е тренда им.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ заслужава ли наистина по високи мултипъли само заради дивидент де няма и 3%. При не особено ясно декларирана диви политика от 2018 насетне.
Имам, без препоръки................... не забравяй, че казаха, че парите от привилегированите ще се разпределят върху всички акции...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
софикс е на 9% от 628 пункта (върха си през 2014)
цкб е на 5% от 1,61 лв. (върха постигнат през 2014)
ХИМ-а е на 40% от 2,39 лв (върха постигнат през 2014)
днес цената на ХИМ-а трябваше да бъде поне 2,10 лв. вместо 1,70 лв.
няма нищо, де ............. сега бързо ще ги догоним останалите
не е препоръка за покупки и продажби --- имам акции на ХИМ
Ама някакси забравяш да споменеш на колко % от върха на профитите тогава са сегашните, както и какъв е тренда им.
И заслужава ли наистина по високи мултипъли само заради дивидент де няма и 3%. При не особено ясно декларирана диви политика от 2018 насетне.
Имам, без препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Аз съм на 6лв
И все пак - ако некой е загорял - на първия съм готов да направя блек фрайдей намаление с 10% до 15.30 за бройчицаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Аз съм на 6лв
ще бъдеш изклатен от хора дето си записват твоите изповеди.
Коментар
-
не мога да кача картинките с резултатите от анкетата ............... сигурно има някакъв бъг в новата платформа на инвестора
до този момент 95 пъти е попълнена анкета ................ ето я тук за някои които са я пропуснали:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== ====================================
** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А **
================================================== ================================================== ====================================
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа 3 ще съм вече малко по-спокоен, а на 5 ще съм продал
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Сега има Радини вълнения за 1.80, после ще се притесняват за 2-та лефа...
Много притеснения, много молитви и чупене на пръсти значи..
утре ще тестваме 1,80 и до края на година трябва да сме над 2-та лева
не е препоръка - имам акцииНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнениеНякой имаше притеснения за 1.70лв.
Не е препоръка, само констатация.
Много притеснения, много молитви и чупене на пръсти значи..Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Oсвен това Химимпорт вече не е същия, започна да дава дивиденти и на Общото събрание г-н Керезов заяви, че с цялата си отговорност на директор на Химимпорт казва, че дивиденти ще има и занапред!
От компания, която беше идеална за спекула, се превърна в дългосрочна за мен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Oсвен това Химимпорт вече не е същия, започна да дава дивиденти и на Общото събрание г-н Керезов заяви, че с цялата си отговорност на директор на Химимпорт казва, че дивиденти ще има и занапред!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
софикс е на 9% от 628 пункта (върха си през 2014)
не е препоръка за покупки и продажби --- имам акции на ХИМ
Коментар
-
достта е назад ХИМ-а и има доста да наваксва
само за сравнение ще спомена няколко числа:
ЦКБ:
- април 2014 - 1,61 лв.
- 11 юни 2014 г. - 1,30 лв.
- днес 2016 - 1,536 лв.
ХИМ:
- април 2014 - 2,39 лв.
- 11 юни 2014 г. - 2,10 лв.
- днес 2016 - 1,70 лв.
Софикс:
- април 2014 - 628 пункта
- 11 юни 2014 г. - 577 пункта
- днес 2016 - 577 пункта
не е препоръка за покупки и продажби --- имам акции на ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар