Крайно време е Флагмана да поведе Софикс над 600 пункта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
чакате аз да купя.....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
чакате аз да купя.....
Като се налага - помагай да пробием 1.7лв.! Нали знаеш, че приятел в нужда се познава. После много бързо ще я закараме с 10 ст. нагоре, а може и повече. Виждали сме ги тези неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Фермата ке расте пък тук ке лапаме муите до второ нареждане.Пък и кой знае ,знае ли се.
Ноу мъни на всички да им е гот.
чакате аз да купя.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНатяга се пружината или свърши горивото?
Въпрос за не лев и два!
Ноу мъни на всички да им е гот.Last edited by Grosss; 06.01.2017, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТочно обратното френд, на 2.20 започва истинското купуване
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Мен ме бъркат големите бройки, а малките не са ми проблем! Не може да се пробие 1.7лв. от миналата година. Била подценена, ами защо не купуват тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеИ днес поредния ден със 100 бройки тук, 200 там. ще сги изтраят още седмица 2 и после?
Мен ме бъркат големите бройки, а малките не са ми проблем! Не може да се пробие 1.7лв. от миналата година. Била подценена, ами защо не купуват тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеГледам ПИБ вече води с 3 млн. капитализация пред Флагмана.
щом така оценяват инвеститорите двете компании няма какво да направим...
други мислят, че цената на ЦКБ скоро ще надмине цената на ХИМ ................ няма лошо
затова е интересно на пазарите ............. всеки заема определена позиция с парите си и плаща/получава пари за всяко свое решение
състезанието е дълго и на практика е без финал .................. могат да се сравняват само междинни резултати
------------------------------
преди 3 години имах леко сдърпване с 4Д който обикаляше темите и развиваше теории как ПИБ е с много по-голям потенциал от ЦКБ да расте, а аз бях на противоположна позиция като му обясних защо, но той направи заключениие, че не разбирам нищо...
тогава акцията на ПИБ се търгуваше на 4,50-4,60 , а ЦКБ се търгуваше на 1,50-1,60 .......................... днес цените на двете акции знаем какви са
казах му, че пазара ще отсъди кой е крив и кой е прав и от тогава вече почти 3 години пазара е на моя страна ................. разбира се, че в даден момент палачинката може да се обърне ......................... най-важно е да знаеш кога да замениш една акция за другаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар