If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За сега пазара това казва. А при 2.20 където скоро може да бъде тогава ще е с 25% нагоре от втория и ще е на 527 млн. Много се надявам точно това да се случи но ще се види. И ако кусаме 2.20 тогава дъ скай ис дъ лимит. Сега някой ще каже гладна кокошка пр...... ама ко да прайш
Гледам ПИБ вече води с 3 млн. капитализация пред Флагмана.
пазара винаги е прав
щом така оценяват инвеститорите двете компании няма какво да направим...
други мислят, че цената на ЦКБ скоро ще надмине цената на ХИМ ................ няма лошо
затова е интересно на пазарите ............. всеки заема определена позиция с парите си и плаща/получава пари за всяко свое решение
състезанието е дълго и на практика е без финал .................. могат да се сравняват само междинни резултати
------------------------------
преди 3 години имах леко сдърпване с 4Д който обикаляше темите и развиваше теории как ПИБ е с много по-голям потенциал от ЦКБ да расте, а аз бях на противоположна позиция като му обясних защо, но той направи заключениие, че не разбирам нищо...
тогава акцията на ПИБ се търгуваше на 4,50-4,60 , а ЦКБ се търгуваше на 1,50-1,60 .......................... днес цените на двете акции знаем какви са
казах му, че пазара ще отсъди кой е крив и кой е прав и от тогава вече почти 3 години пазара е на моя страна ................. разбира се, че в даден момент палачинката може да се обърне ......................... най-важно е да знаеш кога да замениш една акция за друга
[QUOTE=Petar;n3156075]
И това го има , някой стоеше насреща с над 500К бройки кпува, но не ми се дискутира тук, нали темата е друга. Все пак повече приличаше на продажба.
Бе вие хибаво си рисувате картинки/ Аз без тях за днес очаквам пак да се поразпродаде и после със сделка за 10 лв (6 акции) или макс за 100 лв (60 акции) цената от масовите търгувания да се вдигне .
Идея си нямам откъде накъде ги очаквам тези неща да се случат, но те-това са ми очакванията....
прав си .............. има го и в двете посоки...
така обират бройките на мечките които са на зор без да свалят цената
Бе вие хибаво си рисувате картинки/ Аз без тях за днес очаквам пак да се поразпродаде и после със сделка за 10 лв (6 акции) или макс за 100 лв (60 акции) цената от масовите търгувания да се вдигне .
Идея си нямам откъде накъде ги очаквам тези неща да се случат, но те-това са ми очакванията....
И това ще си има край. Търпение и спокойствие! Имам.
Коментар